RTL 4 met nieuwe soap tijdens zomerstop GTST

Foto: RTLRTL 4 lanceert in de zomerstop van Goede Tijden Slechte Tijden een nieuwe dagelijkse soapserie: Nieuwe Tijden. De eerste 40 afleveringen zullen te zien zijn op het tijdstip van GTST en daarna verhuist de serie exclusief naar het online videoplatform Videoland. Dat heeft RTL vandaag laten weten. In Nieuwe Tijden spelen zowel oude bekenden uit Meerdijk als nieuwe gezichten een rol, waaronder Ferry Doedens, Vajèn van den Bosch en Holly Mae Brood. Brood speelt eerst nog een gastrol in GTST.

Voor Doedens betekent zijn rol in Nieuwe Tijden zijn RTL 4-comeback na zijn ontslag uit GTST. Ook in Nieuwe Tijden zal hij te zien zijn als soappersonage Lucas Sanders.

De kersverse serie van eigen bodem komt van dezelfde makers als GTST. Nieuwe Tijden speelt zich af middenin een bruisende studentenstad waar de cast samenwoont in één huis en lief en leed deelt. Vriendschappen worden gesmeed, dromen gedeeld en grenzen verlegd.

De eerste 40 afleveringen van de serie zijn dagelijks te zien bij RTL 4 na de zomercliff van GTST. Vanaf het moment dat GTST weer begint, gaat Nieuwe Tijden exclusief door bij Videoland. Er staan in eerste instantie 75 afleveringen gepland.

Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de decors, het uitwerken van de scenario’s en de verdere casting van aanstormend én gevestigd talent.

Vanavond vertellen Ferry, Vajèn en Holly Mae over de serie aan de desk bij RTL Boulevard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen