‘Is Suzanne Kunzeler wel goed bij haar hoofd?’

Foto: EenVandaagNPO 3-baas Suzanne Kunzeler vond het super interessant om Tim den Besten live te zien poepen voor een tv-reeks op haar zender, maar het alom geprezen 24 Uur Met draait ze de nek om. “Is Kunzeler wel goed bij haar hoofd?”, vraagt de Volkskrant zich vandaag af. En ook De Telegraaf is kritisch. “Eeuwig zonde. Wat mij betreft was dit format nog lang niet sleets. Het leverde altijd spannende tv op en was op het lijf geschreven van Theo Maassen“, zegt tv-recensent Marcel Peereboom Voller.

Ook na tien seizoenen is 24 Uur Met nog steeds ‘het spannendste interviewprogramma op de Nederlandse televisie’, vindt Voller. “Tegenvallende kijkcijfers of niet: er zijn programma’s die een beschermde status zouden moeten krijgen. Zeker bij de NPO.

De tv-recensent van de Volkskrant, Gidi Heesakkers, denkt er net zo over. Ze vindt de allerlaatste aflevering met Brigitte Kaandorp het bewijs dat 24 Uur Met er nog steeds toe doet. “Ook al zapten we de laatste jaren bepaald niet met zijn allen naar misschien wel het beste interviewprogramma in zijn soort.

Tv-recensent Hans Beerekamp van NRC Handelsblad is het oneens met zijn collega’s. “Het format is zijn verrassende werking kwijtgeraakt. Ach, een netmanager heeft ook wel eens gelijk.

Dat Kunzeler degene is die 24 Uur Met de nek om heeft gedraaid, is overigens onthuld door Theo Maassen, die graag door wilde met het programma. Volgens de VPRO is het besluit ‘in goed overleg’ met de NPO genomen.

De tv-recensies in De Telegraaf en De Volkskrant kunt u lezen via Blendle.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen