SBS 6 zet floptrio op vrijdag: Kim-Lian, Nick en Simon

Kim-Lian van der Meij wordt de host van de nieuwe Nick & Simon-show Zullen We Een Spelletje Doen. De première is op vrijdag 8 april. Dat heeft SBS 6 laten weten. De bezetting van dé vrijdagshow in de lente van SBS 6 is opmerkelijk. Kim-Lian deed afgelopen herfst óók al de SBS 6-vrijdag, maar haar show Mindmasters Live deed het zó slecht dat daar na twee afleveringen de stekker uit ging. En Nick & Simon staan momenteel op de SBS 6-vrijdag, waar ze het nog slechter doen dan Mindmasters deed.

De twee afleveringen van Mindmasters scoorden gemiddeld ruim 500.000 kijkers. Lekker Nederlands trok afgelopen vrijdagavond slechts 267.000 kijkers.

Hoewel Nick & Simon geen publiekstrekkers blijken op de vrijdagavond van SBS 6, blijft de zender voor Volendam gaan op de laatste werkdag van de week.

In het nieuwe Zullen We Een Spelletje Doen gaan teamcaptains Nick en Simon elke week een ‘keiharde spelletjesstrijd’ met elkaar aan. “ Er worden uiteraard muziekspellen gespeeld maar ook taalspellen, algemene kennisspellen en gekke doe-spellen. Eén ding staat in ieder geval vast: iedereen kan altijd meespelen!“, aldus SBS.

De teams van Nick en Simon worden niet alleen versterkt door gast-BN’ers maar ook de publieksleden kunnen door de teamcaptains worden uitgekozen om een spel mee te spelen.”

Het wil maar niet lukken met het amusement van SBS 6. De zender scoort vooral met eigen drama en de realityzondag.

Lees ook: Flop na flop voor Kim-Lian van der Meij (november)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen