NPO 3-baas vindt poepende VPRO-ster verdedigbaar

Suzanne Kunzeler, de zenderbaas van NPO 3, vindt het zeer verdedigbaar dat er belastinggeld wordt besteed aan het VPRO-project Super Stream Me. Dat heeft ze gezegd op de najaarspresentatie van de NPO. In Super Stream Me streamen VPRO-talenten Tim den Besten en Nicolaas Veul drie weken lang non-stop hun hele leven. De kijker ziet hen wakker worden, douchen en naakt voor de spiegel staan. “Dat heb ik niet gezien, maar ik heb wel Tim zien poepen“, aldus Kunzeler.

Poepende realitysterren klinkt meer als iets voor RTL 5, maar, zo vindt Kunzeler: “Dit is bij uitstek een programma voor ons, omdat het heel erg het experiment zoekt, maar ook heel erg de vraag stelt van: hoe ver gaan wij met social media?

Kunzeler maakt zich niet druk om een boze Sander Dekker, want volgens haar stelt het project heel wat interessante vragen aan de kaak. “Hoe zichtbaar wil je zijn? Wat is privacy en wat doet het met je als je dat opgeeft?

Dat zijn natuurlijk wel vragen die belangrijk zijn in dit tijdperk waarin we leven.”

Super Stream Me bestaat uit twee delen: de 24/7 livestream die door iedereen live te volgen is van vandaag tot en met 12 september en een vierdelige documentaireserie die vanaf 5 november wordt uitgezonden op NPO 3.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen