KRO-NCRV verbiedt vijfde Danni Lowinski niet

Foto: EenVandaagHet exclusieve contract dat Marlijn Weerdenburg in november tekende bij KRO-NCRV betekent niet per se het einde van haar SBS 6-serie Danni Lowinski. Dat vertelt de actrice vandaag in AD en Metro. SBS 6 begint vanavond aan seizoen vier van de succesvolle serie met Weerdenburg. En dat hoeft niet het slotseizoen te zijn. “Gelukkig sluit het een het ander niet uit, want als er nog een vijfde seizoen van Danni Lowinski komt bij SBS 6, dan is daar eventueel nog een mogelijkheid toe.

Ook bij KRO-NCRV krijgt Weerdenburg een dramaserie. “Ik mag met een goed team bij de KRO-NCRV nu een serie ontwikkelen die ik samen met filmmaakster Basha de Bruijn bedacht heb.

Ik heb vorig jaar een contract getekend bij KRO-NCRV om me daar op acteer- en presenteergebied te ontwikkelen. Ik ben daar heel blij mee, want ik hou van afwisseling en had zin in iets nieuws“, legt ze uit.

Op de vraag hoe SBS 6 reageerde op haar KRO-NCRV-contract, zegt ze: “Heel goed, ik kreeg zelfs felicitaties. Fijn, want zij hielpen me aan mijn eerste grote hoofdrol. Er waren wel ideeën voor andere programma’s, maar die vond ik niet zo bij me passen.

SBS 6 laat weten dat Danni Lowinski al sinds de start in 2013 ver boven het zendergemiddelde scoort. Vorig seizoen trok de serie gemiddeld 914.000 kijkers, aldus de zender.

Weerdenburg: “Een nieuw seizoen? Best heel realistisch hoor!

Danni Lowinski is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen