Harry de Winter vergelijkt Joling met Wilders

De rechtse mening van de zeer populaire tv-ster Gerard Joling valt niet bij iedereen in de smaak. Nadat hij vrijdag nog gemuilkorfd werd in de talkshow van Eva Jinek, laat nu tv-maker Harry de Winter weten dat hij niet op de mening van Joling zit te wachten. Hij kan zich niet vinden in een column waarin Joling zich uitspreekt tegen de komst van intolerantie naar ons land. “Arm Nederland. Straks begint hij nog een politieke partij. Er is maar één letter verschil tussen Geer en Geert :(“, zegt hij.

De Winter verwijst hiermee naar PVV-leider Geert Wilders. Net als Wilders, ziet ook Joling de komst van tienduizenden islamitische vluchtelingen naar ons land als het binnenhalen van een tsunami aan intolerantie. Joling behoort bij een minderheid die geen leven heeft in de islamitische cultuur.

Joling maakt zich zorgen, zegt hij in zijn column. “Wat is het toch triest dat wij ons eens zo veilige land steeds meer aan het verliezen zijn omdat wij zogenaamd tolerant horen te zijn. Wij verliezen steeds meer. Zwarte piet mag niet meer, negerzoen mag niet meer, vrouwen met korte rokjes of beetje sexy mag niet meer.”

Wat wordt het straks als de zomer aanbreekt? Moeten de vrouwen maar geen bikini’s meer dragen of mooie zomerjurkjes, omdat de heren uit andere landen daar niet tegen kunnen?

Hoe lang moeten wij nog onze normen en waarden laten afnemen? Het is toch om te huilen en wat is het in en in triest, het is toch om bang van te worden.”

De Winter wil het niet horen. “HELP GEER HEEFT EEN POLITIEKE MENING ………Daar zaten we nu echt op te wachten !!! Brrrrrrr.

Lees ook: Sanne Wallis muilkorft Gerard Joling in Jinek (zaterdag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen