Tijdschrift Wendy ‘niet goed genoeg’ voor vakprijs

Geplaatst op Thu 10 Dec 2015 om 17:37

Het tijdschrift Wendy van Wendy van Dijk is woensdagavond op het Mercurs Tijdschriftengala niet beloond met de prijs voor beste nieuwkomer, omdat het blad niet goed genoeg is. Dat zegt jurylid en mediajournalist Maarten Hafkamp vandaag op Twitter. Hafkamp en zijn zes collega-juryleden, waaronder Albert Verlinde, beloonden het blad Naar School met de prijs voor beste introductie. Pijnlijk voor Van Dijk. “De jury vond het blad niet goed genoeg als introductie van het jaar.

De inhoud van het blad is te eentonig, vindt Hafkamp. “Het ging wat mij betreft iets te veel over Wendy en haar entourage. Zit het publiek niet op te wachten.

Toch is de oplage van de Wendy prima. Maar dat komt volgens Hafkamp ook omdat de Postcode Loterij veel exemplaren afnam. “Die zitten er ook met geld in.

Wendy Magazine is een tijdschrift vol met foto’s waarop Wendy van Dijk en haar bekende vrienden zich rot lachen.

Lees ook:
Wendy van Dijk gedumpt door vriendin Quote-baas (dinsdag)
‘Uitgeverij Wendy-glossy was Erland Galjaard zat’ (woensdag)
22 Reacties op “Tijdschrift Wendy ‘niet goed genoeg’ voor vakprijs”


 1. Eva

  Hahahaha ik zag dit gesprek vanmiddag voorbij komen op twitter en vroeg me al af hoe lang het zou duren voordat dit een eigen leven zou gaan leiden danwel omgezet worden in een ‘artikel’.

 2. Joost

  Oei…. Erland en Wendy krijgen vanuit alle hoeken de strontkar over zich heen… Maar als je als één van de meest bekende Nederlanders een tijdschrift lanceert, je RTL-collega Albert Verlinde de juryvoorzitter is en je nóg geen prijs voor beste nieuwkomer bent, dan zal dat blaadje wel niet veel aan zijn. Succes!

 3. Ben

  ‘Wendy Magazine is een tijdschrift vol met foto’s waarop Wendy van Dijk en haar bekende vrienden zich rot lachen.’

  Hoezo steek onder water…?

 4. marionne

  Het jaar van Erland en Wendy: niet meer serieus genomen, gemolesteerd door hun eigen collegas, floptijdschrift, cokegeruchten en door de mand gevallen als ‘POSITIVO’s’.

 5. anti-pesterij

  Beetje lullig van deze Maarten Hafkamp om Wendy een trap na te geven. Lijkt me niet echt professioneel als jurylid. Erland en Wendy liggen al op de grond deze week en als je zo’n uitspraak doet weet je dat het nieuws wordt. Is echt onnodig en heel erg vervelend voor Wendy.

 6. Ikbendemol

  “Wendy Magazine is een tijdschrift vol met foto’s waarop Wendy van Dijk en haar bekende vrienden zich rot lachen.”

  Treffend omschreven. Ze lachen vooral hard om het domme tv-volk dat fan van Wendy en haar vriendenkliek is, die vele tonnen per jaar wegslepen voor trash-tv.

 7. Spinner@Ritzer

  Blaadje van W heeft net zoveel inhoud als de blaadjes die nu van de boom zijn gevallen. Nietszeggend en dood.

 8. Televisiefreaks

  Heerlijk dat na de zeven goede nu de slechte jaren aanbreken voor Erland en Wendy.

 9. mark

  Jurylid en mediajournalist Maarten Hafkamp moet doen waar hij voor betaald wordt, en daar valt moddergooien niet onder.

 10. ron

  Eiland zat deze x niet in de jury ?

 11. Anonymous

  “Wendy Magazine is een tijdschrift vol met foto’s waarop Wendy van Dijk en haar bekende vrienden zich rot lachen.”
  Met dit soort teksten kan je MC toch niet meer serieus nemen….

 12. Karel

  Zonder enige gene gebruikt Erland zijn macht om de bekende gezichten te dwingen om mee te werken aan deze commerciële exercitie ten faveure van zijn vrouw.
  Zelfs de postcodeloterij durft geen Nee te zeggen en verplicht zich om duizenden exemplaren te kopen en het blad te vullen met advertenties.
  Wordt tijd dat er wordt ingegrepen door de directie van RTL.

 13. Anonymous

  Mijn katten schijten er lekker op hoor dus is het Wendy reclame foldertje toch nog ergens goed voor.Krijg het blaadje altijd gratis bij de voetselbank.

 14. Bjorn

  Ik doe een SBS hater na: zo Ajax uitgeschakeld in Europacup zo dat worden verliezen voor RTL7. Voortaan max 400.000 kijkers. Hahahahahah

 15. mark

  Voetbal Inside toch altijd goed voor 900.000 kijkers.

 16. Tamme

  Wendy wil alles wat Linda ook doet

 17. Willem

  Okay, prima, maar hoezo heeft Maarten Hafkamp het over waar het publiek wel of niet op zit te wachten? Als het het niet goed genoeg is voor een juryprijs, prima, maar het is toch geen publieksprijs?

 18. Mark

  @Willem: een tijdschrift staat of valt met een lezerspubliek…

 19. john

  Wendy is passe…….eindelijk!

 20. kristina

  Nee Wendy, je kan Linda niet evenaren, je komt niet eens in de buurt…

 21. variabel

  john, dat is vette pecht voor haar, maar passé zijn heeft ook z’n goeie kanten. Hoe minder zij op de buis komt hoe beter dat is voor de gemoedsrust van de kijker.

 22. Jean

  Vanaf Wendy Humbert Tan zo rot behandelde om haar blad bij rtl late night.Viel ze voor mij van haar voetstuk.Ik vond haar niet zo aardig meer.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.