Wendy van Dijk gedumpt door vriendin Quote-baas

Na vijf nummers stopt de uitgeverij Wind Publishing van Femmetje de Wind met het uitgeven van Wendy, de glossy van RTL 4-ster Wendy van Dijk. Ze heeft haar aandelenbelang van 30 procent verkocht. Dat heeft ze laten weten aan Quote. De Wind is een goede bekende van Quote-baas Mirjam van den Broeke, die in haar blad suggereerde dat Van Dijk een cocaïneverslaving had en sindsdien in oorlog is met de tv-ster. De Wind en Van den Broeke schreven samen het boek Wat Wil De Man.

De officiële verklaring is dat De Wind zich niet wil richten op het langdurig uitgeven van één blad, maar met conceptmatige projecten bezig wil zijn. Eigenlijk zou Wendy een jaar lang verschijnen, maar de presentatrice heeft besloten dat het blad ook in 2016 doorgaat.

De Wind wil bij Quote niet ingaan op de breuk. “Ik wil me weer richten op dat waar ik goed in ben: creatieve concepten bedenken en ontwikkelen voor retail.”

Op de vraag of ze stopt vanwege een onwerkbare houding, wil ze niet reageren. “Ik geef verder geen commentaar.”

Quote heeft Van Dijks man Erland Galjaard om een reactie gevraagd, maar die wil hij niet geven. “Je denkt toch niet dat ik nog een woord met Quote wissel. De mazzel.

Enkele weken geleden onthulde De Wind dat ze begin 2016 met een nieuwe glossy rondom een BN’er komt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen