‘Uitgeverij Wendy-glossy was Erland Galjaard zat’

Foto: EenVandaagUitgever Femmetje de Wind trekt zich terug uit de Wendy-glossy vanwege de verstrekkende bemoeizucht van Erland Galjaard, de man van Wendy van Dijk. Dat denkt columnist Jan Dijkgraaf, schrijft hij in zijn column op The Post Online. Volgens Dijkgraaf kan het zomaar meespelen ‘dat Femmetje het helemaal zat was om te werken met iemand die zich op de achtergrond met elke komma in het blad bemoeit en die denkt verstand van bladenmaken te hebben omdat hij directeur bij RTL is’.

Het wekt volgens Dijkgraaf ergernis als het blad voor een laatste check naar Van Dijk wordt gestuurd en ‘dat die programmadirecteur van RTL dan zijn rode pennetje pakt en zo ongeveer alles wil veranderen, omdat zijn Wendy nog onvoldoende als warme, lieve, positieve moeder, vrouw en tv-personality naar voren komt in het blad’.

Dijkgraaf denkt dat de actuele RTL-programma’s deze rel weer rustig laten passeren. “Ik denk dat Femmetje de Wind of een van de andere mensen die de afgelopen vijf nummers gedesillusioneerd afhaakten bij het blad de echte waarheid niet bij RTL Boulevard, RTL Late Night of een ander RTL-programma mogen komen vertellen van de programmadirecteur van RTL.”

Daarmee doelt Dijkgraaf op de leegloop op de Wendy-redactie waar de media eerder dit jaar over berichtten.

De bekende tv-maker Jan Roos heeft nog meer geruchten gehoord over deze kwestie. “Ik hoorde dat ze onder de titel De Snuifdoos een doorstart willen maken.”

Lees ook: Wendy van Dijk gedumpt door vriendin Quote-baas (gisteren)

De column van Dijkgraaf is te lezen op de website van The Post Online.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen