Chantal denkt niet dat Linda en Wendy uit de mode zijn

Chantal Janzen denkt niet dat haar oudere RTL 4-collega’s Linda de Mol en Wendy van Dijk langzaam aan uit de mode raken. Dat vertelde ze donderdag in de nabeschouwing van het Televizier-gala. De Mol maakte dit jaar voor het eerst in tien jaar geen kans meer op een Televizier-prijs en Van Dijk was vorig jaar al niet meer genomineerd voor de Televizier-Ster. Zijn ze uit? “Volgens mij is dat helemaal niet zo. Volgens mij kan het volgend jaar net weer zo zijn dat ze hier wel zitten.

Nabeschouwing-presentator Art Rooijakkers meent dat het er een ander tijdperk is aangebroken. “Het tijdperk waarin Linda en Wendy hier standaard zaten is niet meer.

Maar dat ziet Janzen anders. “Daar geloof ik echt geen barst van. Helemaal niet, helemaal niet. Er komen steeds meer jonge talenten bij, godzijdank, zoals Jan en Gerladine. Maar het heeft ook met het stemmen te maken, met de manier waarop. Ik hoop dat het stemmen iets toegankelijk wordt voor iedereen in alle leeftijden.

Het winnen van een prijs doet wel wat met de pick order, aldus Janzen. “Als je dingen wint kom je meer in de kijker en krijg je programma’s. Maar als je die programma’s niet aan kan, vlieg je er weer uit. Je kunt nog zo veel prijzen hebben, maar dat is geen garantie voor een succesvolle carrière.”

Janzen won tijdens het gala voor het tweede jaar op rij de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice.

De RTL 4-ster hoopt dat de prijs volgend jaar naar Martine Bijl gaat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen