‘Dorpsgek’ Hans Kraay slaat niet terug naar critici

Foto: Wilberto van den BoogaardHans Kraay jr is geenszins van plan om terug te slaan naar Nico Dijkshoorn en Ronald de Boer, die beweren dat SBS 6 hem aan de kant heeft gezet omdat hij het imago van een ‘dorpsgek’ heeft. Dat liet de voetbalanalist maandagavond blijken in Voetbal Inside. Kraay liet zich niet verleiden tot snedige opmerkingen. “Ik heb geen lange tenen en reageer ook nooit ergens op. Ik heb wel de volgende dag Ronald gebeld en gezegd wat ik van zijn optreden daar vond“, aldus de voetbalkenner.

Daarmee is het voor Kraay af. “Dat heb ik gezegd, maar dat houd ik tussen Ronald en mij. Moet ik dat nu met de hele wereld delen? Ik hoef toch niet hetzelfde te doen als hem. Ronald heeft dat gedaan, dan bel ik hem op en dan is het voor mij klaar.

Nico Dijkshoorn is wel vaker kritisch over Kraay. “Daar heb ik nog nooit op gereageerd. Nico zit op een zolderkamertje en schrijft iedereen naar de gallemiezen en als hij het even niet meer weet, denkt hij: ik ga even een vervelende column schrijven over Hans Kraay jr.

Ook over SBS, die hem na negentien jaar trouwe dienst heeft gepasseerd voor de Champions League, doet Kraay geen uitspraken. “Ik hoef toch geen vervelende dingen over SBS te zeggen omdat ik weg ben bij SBS? Als ik hier straks over twee of drie jaar weg ben, dan ga ik ook geen één verkeerd woord over dit programma zeggen.”

Ik heb zelf besloten om niet na te trappen. Wat voor indruk maak ik als ik ga natrappen?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen