Herman van Veen vindt GTST-comeback Babette leuk

De comeback van Babette van Veen in Goede Tijden Slechte Tijden is niet afgekeurd door haar vader, de bekende kleinkunstenaar Herman van Veen. Dat zegt de actrice vandaag in De Telegraaf. Vader Van Veen kijkt er niet op neer. “Ook mijn vader vindt het superleuk. Veel mensen verwachten blijkbaar dat hij neerkijkt op dit soort dingen, maar dat is helemaal niet waar. Hij houdt zelf ook heel veel van series. Bovendien weet hij nog goed hoe gelukkig ik bij Goede Tijden altijd ben geweest.

Van Veen heeft sowieso alleen maar positieve reacties gekregen op haar terugkeer. “Eigenlijk heb ik alleen maar positieve reacties gehad vanuit mijn omgeving op deze comeback. Katja Schuurman riep meteen toen ik haar belde dat ze er helemaal niet van opkeek. Ze wist wel dat het GTST-boek voor mij nog niet uit was.

De terugkeer in de serie was wel pittig, aldus Van Veen. “De eerste weken voelde ik me als door een trein overreden; het tempo van de opnamen ligt nóg hoger dan vroeger.

Ik probeerde me half hysterisch mijn tekst te herinneren terwijl ik deed of er niets aan de hand was.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen