‘Radio is leuker dan televisie’

Voor Domien Verschuuren is het geen enkel bezwaar dat hij bekend is als radio-dj en niet als tv-presentator. Radio is immers veel leuker dan tv. Dat vertelt het BNN-gezicht in VARAgids. Verschuuren geniet van zijn werk op 3FM, waar hij van maandag tot en met donderdag de avondshow doet. “Radio is leuker dan televisie. Bart de Graaff zei ooit dat radio een kapotte tv is en daar had-ie gelijk in. Als radioluisteraar moet je het idee hebben dat je naar iets zit te kijken“, legt hij uit.

Dat lukt hem goed, denkt Verschuuren. “Ik kreeg laatst aan het eind van mijn radiouitzending een tweet: ‘Ik heb vanavond tweeënhalf uur met je in de auto gereisd, dank voor het meereizen.’ Dat is als radiomaker een van de mooiste complimenten die je kunt krijgen.”

Overigens kijkt hij wel graag tv. “Ik kijk nog altijd Life 4 You, Telekids voor volwassenen. Bed & Breakfast, ook zó heerlijk. Of Heel Holland Bakt, ook passionele mensen. Allemaal van Omroep MAX en dat bedoel ik helemaal niet cynisch.”

Programma’s van BNN kijkt Verschuuren ook. “Wat BNN goed doet is het ontdekken van nieuw talent, zoals Valerio Zeno, Geraldine Kemper, Tim Hofman en Dennis Storm.”

Een programma als Proefkonijnen is geweldig, maar ook bewezen programma’s als Je Zal Het Maar Hebben of Over Mijn Lijk zijn fantastisch.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen