Sybrand vindt vliegen voor tv-opnames vreselijk

Foto: NCRVSybrand Niessen vindt het vreselijk dat hij voor de opnames van zijn tv-show Droomhuis Gezocht regelmatig in het vliegtuig moet. Dat vertelt de presentator in TROS Kompas. Niessen is geen fan van vliegen. “Vliegen is een drama, want ik heb vliegangst. Meestal word ik door de ploeg en mijzelf tijdens de vlucht gedrogeerd met wat drank en slaappillen. Dan gaat de koptelefoon op en mag niemand geen me praten. Ik opper ook geregeld of we niet gewoon naar Duitsland kunnen.

Elke keer weer zet Niessen zich eroverheen. “Als ik eenmaal weer op vaste grond sta, gaat het wel weer.”

Een andere reden waarom Niessen niet graag vliegt, is zijn zwakke rug. “Het gaat redelijk, maar het blijft altijd een zwakke plek. Als ik tien uur in een krappe stoel zit op weg naar Bonaire, voel ik mijn rug wel.

Vanavond is Niessen weer te zien met een nieuwe Droomhuis Gezocht op Nederland 1.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen