Erland Galjaard: ‘Plannen voor late night RTL Boulevard’

Beau van Erven Dorens presenteert vanaf oktober mogelijk een late variant van RTL Boulevard. De zenderleiding van RTL 4 is momenteel bezig met twee projecten voor op de late avond. Dat zegt programmadirecteur Erland Galjaard in het Algemeen Dagblad.

Beau van Erven Dorens wierp zich al eerder op als pre- sentator van een late Boulevard. Erland: “In oktober komen we met iets. We zijn nog steeds bezig met twee projecten. Een daarvan is een late variant van RTL Boulevard.”

Erland Galjaard is niet op zoek naar opvolgers voor Frits Barend en Henk van Dorp. “Weer een talkshow is uitgesloten. Ik zie niet in hoe wij tussen De Wereld Draait Door en Pauw Witteman, twee bewezen successen, een plek kunnen verwerven. Je moet nooit de derde in de rij willen zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Is Gordon over zijn tv-hoogtepunt heen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen