Amusementsshow Moment van de Waarheid bij RTL 4

RTL 4 gaat in het najaar een Nederlandse versie van het programma The Moment of Truth uitzenden. In Het Moment van de Waarheid worden kandidaten beloond door alleen maar de waarheid te spreken. Dat meldt RTL 4 op haar website. The Moment of Truth werd in januari 2008 voor het eerst uitgezon- den op het Amerikaanse Fox-netwerk. Kandidaten kunnen hierin een half miljoen dollar verdienen door een eerlijk antwoord te geven op een reeks van 21 persoonlijke vragen.

De vragen die aan de deelnemers gesteld worden variëren sterk. Soms komt als verrassing een ex-partner of goede vriend op het podium om een moeilijke vraag te stellen. Tot nu toe heeft nog geen enkele Amerikaanse kandidaat alle vragen eerlijk beantwoord.

RTL 4 is op zoek naar kandidaten voor het programma Het Moment van de Waarheid. Bij de Nederlandse versie kan ‘tienduizenden euro’s’ verdiend worden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen