Vlemmix en Ratelband met nieuw programma

Emile Ratelband en Johan Vlemmix komen met een nieuw programma, die hun huidige ontbijtshow zal opvolgen. In Bijna alles is te koop gaat het tweetal thuis langs bij bekende Nederlanders die iets hebben te veilen.

We lopen met de camera door het huis en de BN’er kan aanwijzen wat hij of zij wil veilen. Maar het mooie is“, aldus Vlemmix in de Telegraaf, “dat de kijker ook kan bieden op voorwerpen, of diensten, die niet worden aangeboden, maar w?l in beeld zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat als er maar genoeg geboden wordt, bijna iedereen op een gegeven moment overstag gaat.

Het geld gaat niet naar een goed doel, maar gewoon naar de portemonnee van de BN’er.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen