Gordon staakt opnames Joling & Gordon

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload_mm/b/9/e/1995733736_1999999369_maki200x200_200x200.jpg[/img]Gordon staakt voorlopig de opnames voor het Talpa-programma Joling & Gordon over de vloer. Dat meldt Shownieuws. Hij vliegt vandaag terug naar Nederland. Hij was in Cura?ao voor opnames van het programma, maar kreeg last van zijn huidziekte psoriasis.

In Cura?ao was de medische zorg niet voldoende en daarom keert de zanger vroeger dan gepland terug naar Nederland. Ook met de moeder van Gordon gaat het niet zo goed, bericht het SBS 6-programma.

Psoriasis is een chronische huidziekte die wordt gekenmerkt door dikke rode schilferende plekken op de huid. Wanneer de opnames voor Joling & Gordon over de vloer kunnen worden hervat, is nog niet bekend.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen