Van Willigenburg weigerde come-back op tv

[img=250,178 left]http://www.planet.nl/upload_mm/8/5/3/keyl-50531.onlineBild.jpg[/img]Oud-presentator Hans van Willigenburg weigerde een come-back op de Nederlandse televisie. Ouderenomroep MAX was volgens Shownieuws ge?nteresseerd in Van Willigenburg voor de presentatie van een dagelijks programma. Hij had hier echter geen zin in en schoof Catherine Keyl naar voren.

Van Willigenburg bedankte dus voor de eer, maar gaf wel aan het programma een goed concept te vinden. Catherine Keyl heeft nu succes met MAX & Catherine, dat aanstaande maandag begint aan haar tweede seizoen.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen