Chantal Janzen: ‘De lat ligt bizar hoog’

[img=234,190 left]http://www.rtl.nl/_internal/cimg!0/49qfzwjfezf0qjwe.jpeg[/img]Chantal Janzen is ook vanavond weer te zien in talentenjacht Idols. “De lat ligt direct bizar hoog“, aldus Janzen in het Algemeen Dagblad. “Afgelopen zaterdag kreeg ik ook weer bijna een hartinfarct. Viel tijdens Idols de autocue opeens uit. Misschien werkt mijn spontaniteit juist wel in m?n voordeel.

Zichzelf verschuilen achter een rol kan op tv niet. “Tegelijkertijd weet ik wel dondersgoed wat me te doen staat: ik ga in ieder geval zorgen dat ik geen omhulsel wordt. Een pop met een leuk jurkje aan die de teksten voorleest. Daarvan zijn er al genoeg. Als bij Idols een kandidaat wordt afgewezen zeg ik rustig: ?dat is klote, man!

Dan zie je achter de schermen allerlei mensen verkleuren, maar zo ben ik nu eenmaal. Ik vind het niet erg dat ik niet zo perfect ben als Caroline Tensen of Linda de Mol. Waarom moet een sterke vrouw als Linda eerst veertig worden voordat ze durft te zeggen: ik ben heus wel heel vaak geil. En: ik heb heus wel heel vaak seks. En: ik durf best heel vaak shit en kut en klote te zeggen op tv. Dan denk ik: wat zonde, je had wel dood kunnen zijn op je veertigste.

Chantal was behoorlijk aan de beurt in de bladen toen ze anderhalf jaar verkering had met acteur Johnny de Mol. Het is nu dik een jaar uit. “We vormden absoluut geen goede combinatie. De messen vlogen bij wijze van spreken door het huis, ha ha. Er is serieus wel eens een deur uit de sponning gevlogen. Hoe vaak het ook niet aan en uit is geweest. Het was heftig, te heftig. We hebben het leuk gehad, maar vaak was het ook wel heel erg klote. We begrepen elkaar gewoon niet goed. Ik weet nog dat iemand eens een grap over hem maakte waarom ik hard moest lachen. Hij vond dat ik hem daarmee voor schut zette. Dat was helemaal de bedoeling niet. Maar ja, ik ga niet indimmen voor iemand. Ook niet in een relatie.” Sinds een paar maanden is er een nieuwe man in haar leven.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen