Jan Smit en vrienden langs Spaanse Costa’s

De Spaanse Costa’s waren deze zomer het decor voor de nieuwe Tros-reissoap Jan Smit De zomer voorbij, waarin zanger Jan Smit tien dagen lang met zijn Volendamse vrienden Nick, Simon en de 3J’s, langs toeristische oorden reist. Daar geven zij, samen met hun gasten, optredens op campings. De serie laat het leven ‘on the road’ zien. “Het is voor hen een hele ervaring“, zegt manager Jaap. “Ze leren elkaar beter kennen, omdat ze alles samen doen: slapen, ko- ken en zelfs afwassen.

Jan heeft een keur aan gasten uitgenodigd die hem op zijn reis zullen vergezellen: Paul de Leeuw, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley, Jeroen van der Boom en Beau van Erven Dorens. Op campings in onder andere Benidorm, Blanes, Salou en Malgrat treden Jan, Nick en Simon en de 3 J’s op, samen met de dan aanwezige gast.

Het heeft voor Simon Keizer en zijn vriend Nick Schilder nog de nodige moeite gekost om tijd te vinden voor deze vakantie. “Het is bizar druk“, aldus Simon bij TVgids.nl. “Onder gewone omstandigheden treden we al bijna iedere dag op, maar met een nieuwe single en een nieuw album op komst is het nu nog drukker. En dan lopen er ook nog cameramensen mee voor de reallife-soap die in november op tv komt.

De soap van Jan Smit was te zien op Nederland 1. De reissoap van de Volendamse zanger is met ingang van vanavond te zien op Nederland 3. “Dit is veel meer op jongeren gericht“, vertelde Jan Smit in RTL Boulevard. “We zitten ook met heel veel jongeren in de bus en ik denk ook dat het heel veel jongeren aanspreekt. En Nederland 3 is natuurlijk de ideale zender voor dit soort ongein.(Foto: Clemens Rikken)

Jan Smit De zomer voorbij is om 21.15 uur te zien bij de TROS op Nederland 3.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen