Robert Jensen vindt Saskia Noort verschrikkelijk wijf

Robert Jensen vindt schrijfster Saskia Noort een verschrikkelijk wijf. Dat heeft de RTL 5-ster dinsdagavond gezegd in zijn talkshow. Noort heeft een kritische column geschreven over het nieuwe programma van Jensen met de kop ‘Voor de bange, witte mannen van Nederland, is er Jensen’. Een zuur stuk, vindt de presentator. “Ik krijg zo ongelooflijk veel reacties op dit programma. Het ontlokt zo veel emoties bij iedereen: positief, negatief. Ik vind het echt fantastisch“, begon hij zijn relaas.

Hij vervolgde: “Wat ik ook ineens veel hoor is dat ik een boze, witte man zou zijn. Echt waar, er worden columns over geschreven. Dit zegt namelijk columniste Saskia Noort. Zij is columniste, schrijfster, Amsterdamse grachtengordelpedaalemmerjournalist van het AD.

De broer van Boulevard-ster Frank Dane lacht om de column. “Zij zegt dat ik een boze, bange, witte man ben. Ik ben helemaal niet boos. Ik word niet eens boos als ze me een boze, witte man noemen! Het maakt me helemaal niet uit, helemaal goed. Saskia Noort verwijt mij boos te zijn, maar moet je eens kijken hoe zij uit haar ogen kijkt. Verschrikkelijk wijf. Het is zo.

Je hoort het tegenwoordig vaker dat je als blanke constant op je huidkleur wordt aangesproken, maar ik ben ook maar geboren met deze kleur.”

Lees ook: Saskia Noort breekt met neef Jan Roos (23 oktober)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen