Joop complimenteert MAX voor omgang met Van Duin

Joop van den Ende heeft Omroep MAX gecomplimenteerd voor de manier waarop ze omgaat met een grootheid als André van Duin. Dat vertelt omroepbaas Jan Slagter in de VARAgids. Van Duin is nu een echte MAX-ster geworden, terwijl hij al in de nadagen van zijn carrière zit. De komediant had zelf nooit verwacht dat hij nog een thuis zou vinden bij een televisieomroep. “André heeft het gevoel nodig dat hij gewaardeerd wordt en dat wordt hij bij de Omroep MAX-familie“, aldus Slagter.

Van den Ende vindt het goed dat MAX het talent van Van Duin op waarde schat. Slagter: “Ik kreeg laatst een brief van Joop van den Ende. Hij complimenteerde mij met het feit dat André een nieuw huis heeft gevonden bij Omroep MAX en dat ik een goede huisvader was. Een huis waarin hij acteur én presentator is. Dat vond ik een fantastische reactie.”

Voor Van Duin is Van den Ende een belangrijk adviseur. Dat merkte Slagter toen hij hem benaderde om Martine Bijl op te volgen bij Heel Holland Bakt. “Binnen een halfuur was het in kannen en kruiken, althans, hij had nog twee voorwaarden 1: Martine moest het goed vinden, en 2: Joop van den Ende moest het goed vinden.

Martine zei direct: ‘Moet je doen,’ en Joop zei, na een aantal grote gebaren met de handen: ‘Moet je doen.’

Het VARAgids-interview met Jan Slagter kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen