Olcay trots dat RTL haar koos als Jamai-vervanger

Geplaatst op Sat 14 Jul 2018 om 10:29

Olcay Gulsen is er trots op dat RTL 4 haar heeft uitgekozen om de zieke Jamai Loman te vervangen als presentator van het nieuwe reisprogramma Beter Laat Dan Nooit. Dat zegt ze in gesprek met de Party. Gulsen is erg blij met deze klus, waarmee ze zich verder kan ontwikkelen op televisie. “Ik wil geen succes vieren over de pech van een ander, dus ik ben content met mijn presentatieklus op een ingetogen manier. Ik hoop voor Jamai dat zijn gezondheid zich zal herstellen“, zegt ze.

RTL had de keuze uit meerdere presentatoren. “Ja, ik realiseer me dat dat allemaal niet vanzelfsprekend is. Ik ben blij verrast dat ik al zo snel deze kansen krijg.”

Gulsen is trots. “Als vervanger voor Jamai had RTL de keus uit een heel leger andere mensen, dus ik mag mijn handen dichtknijpen dat ze mij hiervoor hebben gekozen. Nu is het aan mij om te bewijzen dat ik het op een leuke manier kan neerzetten.”

Het is haar eerste grote prime-time-klus. Geeft dat druk? “Ja, natuurlijk. Maar het is wel een leuke druk. Omdat het mijn eerste programma is, zullen mensen kritisch gaan kijken. Zoals met alles, zullen er zowel positieve als negatieve kritieken komen.”

Foto: RTL
17 Reacties op “Olcay trots dat RTL haar koos als Jamai-vervanger”


 1. robb

  Het gaat het niet worden met Olcay Gulsen ze is teveel de carrièrevrouw ,niet gezellig om met haar op reis te gaan.

 2. Merel

  Kansen, meervoud. Ik moet er niet aan denken.

 3. Thom

  @robb: hoor juist hele positieve verhalen over recente opnames, ook Werk aan de Winkel bij de NPO deed ze goed dus snap de keuze wel. En als Katja mee was gegaan ipv Jamai weten we allemaal waar het dan de hele dag over was gegaan….

 4. weethetbeter

  Vreselijk een nachtmerrie wordt waar .
  Hans Klok moet erbij voor verdwijntruc !!!!!

 5. robb

  Thom :Bij werk aan de winkel was ze de carrièrevrouw ,Katja is warm en niet bang om het ook over sex te hebben dat willen mensen nu toch kijk naar VI ,het ligt er ook aan wie met haar meegaan hoe het gesprek loopt,positieve verhalen dat bepaalt de kijker .

 6. Shaniquilia vd Put

  Was ze ook maar zo moreel verheven geweest bij het faillissement van haar modebedrijf. Daar heeft ze iedereen misleid met leugens over goede resultaten. Een maand nadat ze weg was gegaan, was de toko reeds failliet waarbij vele mensen en bedrijven grote schade hebben opgelopen. http://www.quotenet.nl/Nieuws/Goh-verrassend-Supertrash-is-failliet-212548

 7. Barend-Jan Zwartkijker

  verschrikkelijk achterlijk voetbalvrouwtje, waarom komt ze nog steeds op Tv? Is er écht niemand anders meer die op Tv wil komen!?

 8. Reageer

  Olcay blijf bij je leest!

 9. Japie

  Ja ze moet aan het vreten gehouden worden!

 10. Rianne

  Jammer dat Jamai het niet kan doen..dat leek me een goede combinatie.
  Triest voor hem dat hij het om zo’n nare reden moet laten afweten. Wens hem heel veel sterkte en beterschap!

 11. wat een slechte keuze

  Na haar faillissement als ondernemer nu het faillissement op tv.

 12. Ron

  Ze heeft de gunfactor niet, hopelijk kotst het reisgezelschap haar uit. Net zo als zo’n Dennis van der Geest. Ook zo’n inwisselbare presentator voor dat soort programma’s. Dit had leuk voor Beau geweest.

 13. Claudia

  Tuurlijk. Want nu zij haar eigen bedrijf naar de haaien heeft geholpen omdat ze liever op tv verscheen wil zij wel aan het werk blijven. Maakt deze mediageile troela ook werkelijk niets uit wat zij daarvoor moet doen. Vind haar totaal niet sympathiek!

 14. Ernst

  Tsja, RTL weet het ook niet meer, ze moeten toch wat proberen. De kijkcijfers zullen het gaan uitwijzen.

 15. DC

  RTL probeert wanhopig nieuwe gezichten op tv te brengen. En dan kiezen ze juist net de mensen die niet goed zijn.

 16. Ruggel

  Zal ze toch haar boezem moeten inzetten..

 17. JasperV

  Alweer Gulsen op TV, dat wordt echt te veel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.