Olcay trots dat RTL haar koos als Jamai-vervanger

Olcay Gulsen is er trots op dat RTL 4 haar heeft uitgekozen om de zieke Jamai Loman te vervangen als presentator van het nieuwe reisprogramma Beter Laat Dan Nooit. Dat zegt ze in gesprek met de Party. Gulsen is erg blij met deze klus, waarmee ze zich verder kan ontwikkelen op televisie. “Ik wil geen succes vieren over de pech van een ander, dus ik ben content met mijn presentatieklus op een ingetogen manier. Ik hoop voor Jamai dat zijn gezondheid zich zal herstellen“, zegt ze.

RTL had de keuze uit meerdere presentatoren. “Ja, ik realiseer me dat dat allemaal niet vanzelfsprekend is. Ik ben blij verrast dat ik al zo snel deze kansen krijg.”

Gulsen is trots. “Als vervanger voor Jamai had RTL de keus uit een heel leger andere mensen, dus ik mag mijn handen dichtknijpen dat ze mij hiervoor hebben gekozen. Nu is het aan mij om te bewijzen dat ik het op een leuke manier kan neerzetten.”

Het is haar eerste grote prime-time-klus. Geeft dat druk? “Ja, natuurlijk. Maar het is wel een leuke druk. Omdat het mijn eerste programma is, zullen mensen kritisch gaan kijken. Zoals met alles, zullen er zowel positieve als negatieve kritieken komen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen