Mattie krijgt steun in Boulevard: ‘Klap na van Wietze!’

Geplaatst op Tue 14 Nov 2017 om 9:30

Mattie Valk vond maandagavond steun bij zijn collega’s van RTL Boulevard toen het veelbesproken LINDA-interview met zijn ex-mattie Wietze de Jager werd aangestipt. Dat was te zien op RTL 4. Na een halfjaar heeft De Jager het stilzwijgen over zijn radiobreuk met Valk doorbroken en dat werd benoemd in de nieuwsflits van Luuk Ikink. Valk, die wordt gezien als de grote judas in de radiobonje, werd gevraagd om een reactie. “Ik heb het interview gelezen. Dat vond ik redelijk moeilijk.

Valk meent dat bepaalde beweringen van De Jager niet kloppen. “Opnieuw blijkt dat hij dingen verkeerd geïnterpreteerd heeft en begrepen heeft in het hele traject. Hij heeft er ook snel voor gekozen om geen contract meer te willen en ik lees nu echt dingen waarvan ik denk: ik had heel graag mijn verhaal bij je gedaan. Ik heb er ook alles aan gedaan, maar hij wil gewoon echt geen contact meer.”

Volgens Beau van Erven Dorens is Valk de verstandigste van de twee. “Ik heb het idee dat jij daar publiekelijk niet meer zo veel over kwijt wil.”

Valk: “Nee, want dan wordt het zo’n mediastrijd en ik heb er niet zo’n zin in om voor het oog van heel Nederland die oorlog te voeren. Ik denk dat we er allebei een punt achter hebben gezeten.”

Blijkbaar niet, want de hele Linda staat er nu een maand mee vol“, merkte Van Erven Dorens cynisch op over het LINDA-interview met De Jager.

Valk: “Nee, klopt, maar laten we hopen dat we vanaf nu allemaal onze weg gaan en allebei met succes.”

Nog één klap na“, besloot Van Erven Dorens het item.

Lees ook:
Wietze doorbreekt stilzwijgen: ‘Ik ben er ingetuind’ (gisteren)
Mattie Valk vindt uitspraken Wietze ‘erg vervelend’ (gisteren)

Foto: RTL
24 Reacties op “Mattie krijgt steun in Boulevard: ‘Klap na van Wietze!’”


 1. Norvo

  Presenteert Wietze niet Boulevard concurrent Shownieuws? Goh. Verrassend.

 2. Henny Huisman

  Wat doen deze twee nontalenten met radiohoofden en zielige persoonlijkheden eigenlijk op tv?
  Wanneer word ik een keer gebeld?

 3. Mike

  Het begint een beetje sneu en triest te worden met die Mattie… tjezus. Hou toch op & get alive. Je hebt er een puinhoop van gemaakt en iemand genaaid. Hou op met zielig doen en jezelf als slachtoffer zien en ga door met je leven. Huillie Huillie.

 4. Joop Draai

  LOL eerst iemand naaien en dan het slachtoffer uithangen.

 5. Bram

  @mike Volgensmij was het Wietse die een jank interview gaf gisteren en werd die lelijke Mattie alleen naar een reactie gevraagd.

 6. Arian

  Peter R was wel goed bezig over Melissa Pach zaak. Lekkere uithaal naar het eigen Boulevard en Dave Roelvink!

 7. Hohoho

  Bij RTL boulevard werken alleen maar viezeriken en ratten!!
  onder leiding van de grootste rat Beau van Erven Dorens.

 8. MK

  @Bram 10:01: In ben het eens met Mike.

  Wat hij nu deed is één Grote Natrap waarbij hij zichzelf als slachtoffer neerzet. Zoals hij continu doet. “Oh ja ik vind het heel erg allemaal maar Wietze doet ook dit, dat, zus en zo. Wietze is de echte kwaaie pief want wil geen contact meer. Boehoeeee.” Mattie heeft het steeds 0,00001 seconden over zijn eigen aandeell, maar de mond vol over wat Wietze zou of had moeten doen.

  Of zoals GW het verwoordde in het topic over Marieke.

  Mattie had moeten zeggen: “Wietze heeft recht op het vertellen van zijn kant van ‘t verhaal. Ik hoop dat we nu allebei verder kunnen en ik gun hem ‘t beste”.

 9. MK

  Aandeel, niet aandeell.

 10. Corine

  Gelukkig was Petertje R de Vries er weer
  Even weer gauw zijn euro,s op halen

 11. NH

  Nu in de slachtofferrol

  Godver.

 12. Lex Haring

  Kijk, zo rolt Hilversum. Hypocriete troep. Dat Q beweegt hemel en aarde om aan damage control te doen voor hun te dure Mattie. Daarom betalen ze ook nog ‘ns geld om hem bij RTL Boulevard te krijgen. Iedereen vind hem natuurlijk een lul maar omdat Wietze bij SBS zit likken ze toch Mattie z’n kont maar. Q had die Mattie natuurlijk graag willen lozen maar dat kost ze enorm veel geld en die Mattie z’n carriere is dan stuk dus dat straalt dan ook negatief af op Q. Q had veel liever die Ingmar alleen de ochtendshow laten doen maar helaas moet Tesla-boy er ook nog even bij zitten.

 13. Rick

  M C ook weer lekker aan het stoken!

 14. mark2

  die trap na heeft hij wel verdiend eigenlijk… vergeet niet dat dit “matties” waren! als je op zo een manier genaaid wordt dan wil je wel 100 trappen na geven. ik vind juist dat wietze toch alles met respect doet! het is een interview en er wordt naar gevraagd.. hij staat het niet op een rode loper te blèren!

 15. Kees

  Mattie blijft een Judas.

 16. Sjakie

  Wietze begint steeds meer een jankert te worden……stap eens uit die slachtoffer rol en wees een vent

  Wees een keer volwassen en praat het samen uit en niet alles voluit in de media.

  Wietze wilde naar talpa, daar zit hij nu.
  Mattie wilde bij Q blijven en hij zit daar nog.
  Ze hebben dus beide wat ze willen !!!

 17. Happy Doggy.

  Valk zou ik nooit als vriend willen, veel te onbetrouwbaar.

  Wietze gun ik alle geluk van de wereld.

 18. Keesje Kees

  Jezus Mattie GROW A PAIR! Wat ben jij een jankend kind zeg. Je naaide je beste vriend zo hard dat hij er misschien wel zwanger van had kunnen worden. Jij loopt de hele tijd te janken in de media, nu doet Wietze 1 keer zijn verhaal en dan mag dat ineens niet meer? Flikker op met je Qut programma op die Qut zender. Op naar de 0% marktaandeel!

 19. Ingrid

  Wietze moet eens ophouden zichzelf als slachtoffer te zien! Hij is toch volwassen?
  Praat het uit of hou je mond en ga verder met je leven!
  Wietze manipuleert mensen en media en daar moeten we gewoon niet intrappen!
  Los je eigen zaken op en niet over de rug van anderen! Dat zou je pas sieren!!

 20. Ano

  De foto is typerend voor RTL Boulevard:

  Het is niets

  Het stelt niets voor

 21. Kersey

  Wat een jankerd die Mattie. Hij heeft zelf overal lopen janken toen het allemaal net gebeurd was. Wietze heeft lange tijd zijn mond gehouden. Nu geeft hij er eens een interview over en moet Wietze volgens sommigen hierboven niet steeds zo zeuren? Hoezo steeds?

 22. Papegaaitje leef je nog.

  Wat is die Mattie en onvoorstelbaar domme figuur. Alleen de naam al. Mattie. Vreselijk. Waarom wordt deze figuur eigenlijk nog serieus genomen? Wat een lapzwans.

 23. Bob

  Mattie heeft veel bezoekjes gedaan bij Job, hoe naai ik ander.

 24. Wendeline van Wanroij

  Beau van Erven Dorens…houd je mening voor je. Ik geloof dat in Boulevard meer Judassen zitten! Tja, RTL4…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.