Mattie Valk vindt uitspraken Wietze ‘erg vervelend’

Mattie Valk vindt de uitspraken die Wietze de Jager deze week in de LINDA. doet ‘erg vervelend’. Dat heeft hij laten weten aan het AD. Na een halfjaar doorbreekt De Jager het stilzwijgen over zijn radiobreuk met Valk. Het blad ligt woensdag in de winkels, maar enkele uitspraken zijn al gepubliceerd. En met die uitspraken is Valk niet blij; hij noemt ze ‘erg vervelend’. Het verleden blijft hem achtervolgen. “Ik heb al vaak gezegd dat ik spijt heb van hoe ik sommige dingen aangepakt heb.

Hoewel De Jager bij zijn verhaal blijft dat Valk achter zijn rug om een solocontract tekende bij Q, beweert Valk anders. “Mijn intentie is altijd geweest om samen met Wietze verder te gaan.”

Vanwege zijn judasstreek wil De Jager geen contact meer met Valk. “Ik vind het moeilijk dat hij ervoor heeft gekozen om direct geen contact meer te hebben. Want het blijkt opnieuw dat er veel zaken anders geïnterpreteerd en begrepen zijn. Ik had hem dat graag persoonlijk verteld. En ik heb daar ook alles aan gedaan.”

Meer wil ik er niet meer over zeggen, alleen tegen Wietze persoonlijk. Wat ik nog steeds heel graag wil.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen