‘Wendy gaat gebukt onder verdriet om Erland’

Geplaatst op Wed 25 Oct 2017 om 14:00

Wendy van Dijk gaat gebukt onder het verdriet om haar man Erland Galjaard, de programmadirecteur van RTL. Dat meldt weekblad Party. Een fotograaf van de Party zag Van Dijk zwaar vermoeid op straat lopen, met behoorlijke wallen. Het gerenommeerde showblad denkt te weten waardoor dat komt: de rel rond RTL en de rol van Galjaard hierin. Er is immers gehint op zijn ontslag. “Wendy en Erland leefden lange tijd op een grote roze wolk, maar daar zijn ze inmiddels keihard vanaf gevallen“, aldus Party.

Galjaard is van alle kanten aangevallen. Vooral Angela de JongJohan Derksen en Youp van ‘t Hek hebben felle kritiek op hem geleverd. “Een aantal mensen heeft hun gifpijlen gericht op Erland, de man van wie Wendy zielsveel houdt“, noemt Party het.

Dat is zwaar voor Van Dijk, weet het blad. “Alle kritiek op haar grote liefde raakt Wendy in het diepst van haar hart. De pijn en zorgen zijn af te lezen van haar gezicht. Wendy gaat gebukt onder het verdriet om haar man.”

Als dit alles wordt gezegd over de man van wie je onvoorwaardelijk houdt, dan doet dat pijn. Heel veel pijn. Het is dan ook duidelijk te zien op onze foto’s dat Wendy diep geraakt is door alle kritiek op haar echtgenoot.”

Party vindt het lief dat Van Dijk zo verdrietig is over haar man. “Erland boft maar met zo’n lieve, meelevende en zorgzame vrouw.”

Foto: RTL
31 Reacties op “‘Wendy gaat gebukt onder verdriet om Erland’”


 1. .

  Roddelblad non nieuws. Gaap.

 2. Chombo

  Dus een fotograaf maakt een foto en verzin een verhaal erbij en dat wordt gekocht door kort en pittige huisvrouwtjes en zo hebben ze ook makkelijk geld verdiend.

 3. Anne

  Wat een onzin verhaal. Ik vermoed dat ze gewoon een kl*te huwelijk hebben.
  Dat gratenpakhuis is een verwende dame en als het niet gaat zoals zij het wil dan weigert ze te eten :-) en gaat ze de hele dag als een kameel op kauwgom kauwen.

 4. erfgooier

  Wat een lulverhaal over Wendy. Zij is een Weespse en kan wel wat hebben hoor!

 5. Kan elke Partylezer dood a.u.b.?

  Jezus, moet dit gezeik? Iedereen loopt wel eens vermoeid over straat.

 6. Johan

  Wat een onzinartikel. Toen Erland vreemd ging met Sandra Schuurhof hadden alle showbizz programma’s en roddelbladen boter op hun hoofd en durfde niemand het verhaal te publiceren, terwijl in de wandelgangen van televisieland, het verhaal algemeen bekend was. En nu zoete broodjes bakken bij die twee… Daar prikt zelfs de Party lezer doorheen…

 7. critikast

  Weer een voorbeeld van non-nieuws. De eens zo hoog aangeschreven Mediacourant zakt steeds dieper weg in het moeras van de pulpbladen. Mevrouw Van Dijk loopt eens een keer met een strak gezicht over straat en meteen wordt haar hele hebben en houwen , inclusief omhooggevallen echtgenoot, erbij gesleept. Wat een niveau !

 8. Sandra Zuurhof

  Maar als Wendy na een zware dag weer thuis komt, verschijnt er weer een glimlach op haar gezicht bij het aanschouwen van het laatste dagafschrift …………

  Hou toch op mensen

 9. H.

  Journalistiek hoogstandje

 10. Jeroen

  Storm in een glas water. Natuurlijk kan het beter met RTL. Maar deze man heeft er ook voor gezorgd dat het RTL voor de wind is gegaan. Ontslag zou ik niet netjes vinden.

 11. Bart

  @Jeroen Deze man heeft RTL naar de klote geholpen.

 12. NH

  Was zeker na een weekend stappen en snuiven.

  Miljoenen mensen hebben niet eens geld om te stappen laat staan snuiven.

 13. Yoep

  ahhh…gossie…kusje derop ?

 14. Otto Groeneveld

  Gebukt onder het verdriet???? Is hij terminaal?

 15. Hohoho

  Karma is a bitch..!

 16. K

  Laat P maar naar zichzelf kijken in plaats zich te bemoeien met het privéleven van anderen. Kijk in eigen privé spiegel.

 17. Joke Bruis

  Dan neemt ze toch gewoon een snuifje?

 18. Mark

  Wendy gebukt? En Erland schuift ‘m er zeker dan zo in?

 19. anonymous

  Erland gaat waarschijnlijk gewoon weer vreemd.

 20. sammy

  och, sielepoot,
  de centjes raken op ?????

 21. Sander

  Inderdaad vreemd dat dat verhaal over hem en Sandra Schuurhof nooit echt aandacht heeft gehad, terwijl heel Hillywood ervan wist.

 22. Mike

  Zodra de kabouterpostbezorger is langsgeweest straalt ze weer.

 23. Wendy's dealertje

  BS, het is gewoon de verslaving, krijg trouwens nog geld van dat mokkel.

 24. Guus

  Ach zal wel meevallen, die twee halen hier hun neus voor op..

 25. Heuckeroth

  Zijn vaste gasten op mijn snuiffeesten. Weet iedereen in ‘t Gooische.

 26. Rubicon

  https://www.medianieuwsbrief.nl/

 27. Rick

  Stemmingmakerij M C

 28. echtwaar

  Zoals zo vaak: de reacties zijn hilarisch. Maar ondertussen heeft Erkland wel een rokende puinhoop gemaakt van RTL.

 29. Graaf Volkert

  Ach gossie toch.
  Geen baan meer voor Erland = geen baan meer voor Wendy…

 30. Oude revu

  Over SandraS nog een mooie anekdote. Een vriend van me wist dat ze die (s@x)stukjes typte, maar ondanks dat ie getrouwd was, trokken ze naar elk toe. Hij vroeg haar om discretie wat ze beloofde en nakwam.Echter, zijn vrouw had er lucht van gekregen. En herkende haar man in een verhaal van haar. Hij heeft leukere kerstmissen gekend, kan ik je vertellen. Zijn vrouw was niet zo sportief als Wendy.

 31. Zon

  @Oude Revu, je zou doodsbang worden van zo’n vrouw. Op die manier is het ook niet meer leuk. Wie trouwt tegenwoordig nog?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.