‘Wendy gaat gebukt onder verdriet om Erland’

Wendy van Dijk gaat gebukt onder het verdriet om haar man Erland Galjaard, de programmadirecteur van RTL. Dat meldt weekblad Party. Een fotograaf van de Party zag Van Dijk zwaar vermoeid op straat lopen, met behoorlijke wallen. Het gerenommeerde showblad denkt te weten waardoor dat komt: de rel rond RTL en de rol van Galjaard hierin. Er is immers gehint op zijn ontslag. “Wendy en Erland leefden lange tijd op een grote roze wolk, maar daar zijn ze inmiddels keihard vanaf gevallen“, aldus Party.

Galjaard is van alle kanten aangevallen. Vooral Angela de JongJohan Derksen en Youp van ’t Hek hebben felle kritiek op hem geleverd. “Een aantal mensen heeft hun gifpijlen gericht op Erland, de man van wie Wendy zielsveel houdt“, noemt Party het.

Dat is zwaar voor Van Dijk, weet het blad. “Alle kritiek op haar grote liefde raakt Wendy in het diepst van haar hart. De pijn en zorgen zijn af te lezen van haar gezicht. Wendy gaat gebukt onder het verdriet om haar man.”

Als dit alles wordt gezegd over de man van wie je onvoorwaardelijk houdt, dan doet dat pijn. Heel veel pijn. Het is dan ook duidelijk te zien op onze foto’s dat Wendy diep geraakt is door alle kritiek op haar echtgenoot.”

Party vindt het lief dat Van Dijk zo verdrietig is over haar man. “Erland boft maar met zo’n lieve, meelevende en zorgzame vrouw.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen