Evert Santegoeds sponsort soms Gordons verjaardag

Waar Gordon soms heel boos kan zijn op Evert Santegoeds, laat hij hem op een ander moment vrolijk zijn verjaardag sponsoren. Dat zei de hoofdredacteur van Privé woensdagavond in Shownieuws. Gordon haalde woensdag in RTL Boulevard uit naar Santegoeds, door hem neer te zetten als iemand die verhalen uit zijn duim zuigt. Hij is nu even de gebeten hond. “Ja, maar dat zijn we allemaal om de drie maanden. Iedereen die met Gordon omgaat herkent dat wel denk ik“, zegt de showkenner.

Ruzie hoort bij Gordon, meent Santegoeds. “Je hoeft niet eens familie van hem zijn om dat aan den lijve mee te maken. Soms heeft hij een column bij ons, soms staat hij ’s ochtends vroeg een eitje te bakken tijdens een interview en soms sponsoren we zijn verjaardag. Dat is allemaal leuk en aardig. En tussendoor is hij wel eens boos.”

Daar weet Gerard ook alles van, aldus Santegoeds. “Wat er eigenlijk aan de hand is: het boterde de afgelopen dagen niet tussen die twee. Gordon moet zich toch minstens herkennen in het verhaal van niet terugbellen en die sms’jes. Dat is een beetje vervelend.”

De Privé-baas houdt dus gewoon vast aan zijn verhaal dat er ruzie zou zijn tussen Gerard Joling en Gordon. Vanmiddag zien de twee elkaar voor het eerst weer tijdens opnames van RTL Boulevard. “Dan zullen we wel zien of ze het toch nog halen om gezamenlijk de eerste aflevering van Geer & Goor te gaan bekijken.

Overigens denkt Santegoeds dat er bij Gordon misschien wat oud zeer zit. “Ik heb me niet zo heel aardig uitgelaten over die trouwshow die hij gaat doen. Dat vind ik van een desperate armoede dat je op 22 november gaat trouwen, maar je nog niet weet met wie en ook niet weet wie je gasten zijn. Waarschijnlijk met die mensen met wie hij op dat moment geen ruzie heeft.”

Lees ook:
Bizar: RTL Late Night boycot Joling na Jinek-optreden (dinsdag)
Humberto: ‘Gerard Joling in toekomst weer welkom’ (dinsdag)
Luuk Ikink snapt niet waarom Gerard Joling fuzz maakt (dinsdag)
Shownieuws verwijt RTL Late Night claimgedrag (woensdag)
Gerard overweegt op te stappen uit trouwshow Gordon (woensdag)
Gordon ontkent ruzie met Joling: ‘Evert blundert’ (vandaag)

Foto: SBS Shownieuws

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen