Gerard overweegt op te stappen uit trouwshow Gordon

Gerard Joling overweegt om op te stappen als jurylid uit de trouwshow van Gordon, omdat hij hem niet steunt in zijn conflict met RTL 4 en RTL Late Night. Dat zegt de entertainer vandaag in De Telegraaf. Joling is een drukbezette zanger, maar toch werd hij maandag slechts een paar uur voor de uitzending schaamteloos afgebeld door RTL Late Night. De reden: hij zat vrijdag ook al bij Jinek. “Wat hem vervolgens ook stak, is dat Gordon onbereikbaar was en bleef“, weet de krant.

Zonder iets te zeggen ging Gordon zónder zijn collega naar RTL Late Night. “Ook dinsdag was er geen contact tussen Gerard en Gordon en dat steekt de eerste des te meer“, aldus De Telegraaf, die erop wijst dat het duo na alle ruzies juist had afgesproken om samen op te trekken.

De nieuwe Geer & Goor-show begint donderdag op RTL 4 en eigenlijk zouden alle makers daar samen naar kijken, maar Joling is niet meer van plan om naar die bijeenkomst te gaan, laat hij weten aan de krant. “Bovendien heeft hij nu óók zijn bedenkingen bij het trouwprogramma dat Gordon aan het opnemen is.”

Joling: “Ik zit in dat programma in de jury en ik moet ervoor naar Zuid-Afrika met een man die me niet eens terugbelt als er wat aan de hand is.”

Een insider zegt tegen de Privé over Joling: “Letterlijk zei hij: ’Na zijn eigen broer en zijn beste vriend zou ik het niet erg vinden als ik het derde jurylid zou zijn dat wordt vervangen… Ik heb hem tien keer gebeld, nou dan niet.’

Het Telegraaf-artikel Humberto-rel ettert door tussen GEER en GOOR… kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Bizar: RTL Late Night boycot Joling na Jinek-optreden (gisteren)
Humberto: ‘Gerard Joling in toekomst weer welkom’ (gisteren)
Luuk Ikink snapt niet waarom Gerard Joling fuzz maakt (gisteren)
Shownieuws verwijt RTL Late Night claimgedrag (vandaag)

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen