Erland en Wendy mogen wél tegelijk op één iPhone

De iPhone-reglementen die Wendy van Dijk hanteert als ze met haar man Erland Galjaard in een restaurant zit, liggen iets genuanceerder. Ze mogen weliswaar niet allebei tegelijkertijd op hun éigen iPhone bezig zijn, maar ze mogen wel allebei tegelijkertijd met één iPhone in de weer zijn. Dat vertelt de RTL 4-ster in de Wendy. Voor deze uitzondering die Van Dijk heeft ingesteld geldt wel een voorwaarde. Als ze allebei naar de telefoon kijken, moeten ze ondertussen ook samen lachen.

Vorige week onthulde Galjaard dat hij in een restaurant niet op zijn telefoon mag zitten als Van Dijk al op haar telefoon zit, omdat mensen dan zouden kunnen denken dat ze zijn uitgepraat met elkaar. Maar dat ligt dus iets genuanceerder.

Het mag wel, maar dan op één iPhone en met gelach tussendoor. Van Dijk legt uit in haar blad: “Vreselijk zo’n echtpaar dat in een restaurant alleen maar op de telefoon zit en geen oog meer heeft voor elkaar. Ook wij willen tijdens een gesprek toch weer iets opzoeken op dat ding en ik zeg dan altijd vrij hysterisch: ‘Samen kijken op één telefoon en lachen, anders denken ze dat we uitgekeken zijn op elkaar.’

Het is geen verrassing dat Van Dijk zo obsessief bezig is met haar iPhone-gebruik. Weekblad Privé onthulde in juli al dat Van Dijk in de media ontzettend mindful loopt te doen, terwijl ze op haar rustieke en mindfulle vakanties alleen maar loopt te appen.

Van Dijk geeft toe: ze kán niet zonder. Helaas voor de presentatrice komt het af en toe voor dat ze naar de wc moet en dat haar iPhone dan in de wc-pot valt. Als het een vlakspoeler is valt de schade natuurlijk wel te overzien, maar als het een diepspoeler is, dan zit ze toch echt met de gebakken peren.

Ik raak volledig in paniek als mijn mobiel voor de zoveelste keer in de plee valt, omdat ik was vergeten dat hij in mijn kontzak zit“, legt de presentatrice uit.

Eén keer zat ze een hele dag zonder iPhone. “Afkicken. Toen gebeurde er iets: ik keek om me heen en ging gesprekken aan.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen