Catherine Keyl: ‘Vrouwen uit noorden zien er niet uit’

Catherine Keyl haalt in haar Telegraaf-column ongemeen hard naar vrouwen die in het noorden van ons land wonen. Zij zien er volgens de presentatrice helemaal niet uit. Dat is te lezen in de krant. Keyl is onverbiddelijk in haar oordeel. “Waarom hebben veel vrouwen in het Noorden opgeschoren haar van achter, een lange kruin en aan de zijkant een mannenkapsel? Hebben de kappers daar goedkoop samen een mal ingekocht en knippen ze nu bijna alle vrouwen zo?“, bitcht ze.

Die vrouwen uit het noorden van ons land herken je uit duizenden, meent Keyl. Zelfs in het buitenland. “Er is echt nergens ter wereld een kapper die dit zijn klanten verder aandoet.”

Niet alleen het kapsel van de dames uit het noorden zien er niet uit, ze zijn volgens Keyl ook nog eens dik. “Dus het effect is een mini-hoofd op een groot lichaam.”

Er zullen ongetwijfeld heel veel mensen het niet met me eens zijn, maar ik vind het zo jammer dat vrouwen die er prachtig uit zouden kunnen zien door kappers en verkeerde adviezen foeilelijk worden gemaakt.”

Keyl heeft wel vaker te maken met mensen die de modeplank misslaan. Vorig jaar werd ze in Parijs nog beroofd door een man met rare kleren.

De Telegraaf-column van Catherine Keyl kunt u lezen via Blendle.

Foto: WNL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen