Nada van Nie maakt documentaire over Glennis Grace

Geplaatst op zo 17 sep 2017 om 10:00

Tv-bekendheid Nada van Nie werkt met haar productiebedrijf Round Table Media aan een documentaire over zangeres Glennis Grace. Ze volgt haar al een aantal maanden met de camera. Dat heeft haar bedrijf bevestigd. Van Nie heeft besloten om Grace met de camera te volgen, omdat zij op een keerpunt in haar carrière zou staan. “Nadat de video ‘Run to You’ viral is gegaan en Amerika in de ban is geraakt van onze Hollandse Glennis ligt de wereld aan haar voeten“, stelt het televisiebedrijf.

Een internationale doorbraak is een kwestie van tijd, suggereert Round Table Media. “De hele Amerikaanse muziekscene is klaar om haar beter te leren kennen.”

Reden genoeg voor een documentaire, vinden de tv-makers. “De in de Jordaan als Glenda Batta geboren zangeres heeft er jaren over gedaan om door het Nederlands publiek te worden omarmd. Door haar uitgesproken mening siert ze regelmatig de voorpagina’s van de roddelrubrieken, maar wie is Glennis nou echt en wat zijn haar ambities en dromen?

Het blijft niet bij een film over Grace. “Van Nie, gefascineerd door de prachtige stem en het nooit opgeven van Glennis Grace, zal in de toekomst meer sterke, nooit opgevende dames volgen die het succes grotendeels aan zichzelf te danken hebben.”

Waar de film op de buis komt? “Het is nog niet zeker waar het uitgezonden wordt, maar het zal hoogstwaarschijnlijk op de televisie zijn.

Foto: RTL
55 Reacties op “Nada van Nie maakt documentaire over Glennis Grace”


 1. E. Hartsma

  Wat een humor: “Nadat . . .Amerika in de ban is geraakt van onze Hollandse Glennis ligt de wereld aan haar voeten“.

 2. Daniëlle Nijhuis van AstroTV

  Een flop voorspel ik, zowel de carrière van Glennis in Amerika, als het programma wat op RTL5 komt

 3. Joep

  Deze vrouw. Brrrrr.

 4. Bart

  Het is gewoon een ordinair en arrogant viswijf.

 5. frans

  Waarom denken ze toch steeds dat mensen buiten Amsterdam op deze non talenten zitten te wachten

 6. Els

  Hou op.. ze gaat nooit nooit nooit doorbreken in Amerika. Zo’n soort stem hebben ze al gehad.. ze is zo goedkoop ook.

 7. Viola

  @Frans: ook in Amsterdam zitten we niet op deze afschuwelijke blaaskakin te wachten. Zenders ook niet. Vrees dat Nada veel nie’s te verduren krijgt met deze ‘productie’. Misschien dat Libelle tv toehapt.

 8. Jahbah

  “Amerika in de ban is geraakt van onze Hollandse Glennis”

  Met alle respect, maar… serieus? 99,99% van de Amerikanen weet niet wie zij is. Opgeklopte hype. Bovendien is ze te oud voor een doorbraak in Amerika. Ze zal daar niet snel een platendeal krijgen.

 9. Sander

  Zingen kan ze wel, helaas is ze te arrogant. Ik wens haar veel succes.
  https://youtu.be/zDfC5J6RYiI

 10. Bonnie Kreukboven

  Welke hits heeft Glennis op haar naam staan? Als zij een half uurtje ergens komt zingen staat zij alleen nummers van anderen te zingen. Ja, ze heeft een geweldige stem maar geen talent om verder een goed team samen te stellen die haar naar een hoger level brengen. En die hele Amerikaanse doorbraak komt er natuurlijk nooit. Daar in de USA wonen natuurlijk honderden meisjes met zo’n stem die Whitney Houston na kunnen doen. Juist daar breek je alleen door als je je onderscheid. En dat doet Glennis dus niet. En dat optreden in Amerika? Ik las dat dat gewoon in 1 of ander cheap restaurant was, waar ze iedere avond een ander zangeresje hebben staan. Dat had dus niets te maken met een grote zaal, of een echte show. Zie het als een optreden in Crazy Piano’s. Nee Glennis, het gaat ‘m niet worden. Gewoon leuk covertjes blijven zingen op kleine bedrijfsfeestjes in Appingedam naast de kermis schat.

 11. danny

  En weer lukt het niet he Glennis???
  Je was in the Usa,,had een concert in La ,,en nu?? Het is weer stil….
  Het zal die arrogante bek van je zijn.

 12. Radio 2 FAN

  De ideale Radio 2 programmering
  6-9: Jeroen van Inkel
  9-12:Timour Perlin
  12-14 Wouter van der Goes
  14-16 Rob Stenders’
  16-18 Ruud de Wild
  18-20 Annemieke

 13. X

  Flop…

 14. Pieter van Bollehoven

  Ach die meid is zo ordinair, dat gaat natuurlijk nooit wat worden. Dat was al niks geworden, maar ze is nu even uit de vergetelheid geraakt. Helaas. Komt vanzelf goed met dit soort volkse meisjes. Dijk van een stem, maar helaas ook een hele foute attitude. Net als dat ordinaire vriendje van haar, Fred van Leer. Wordt ook nooit wat. Mislukte stylist met een veel te grote mond voor zijn talent. Mevrouw van Nie, deze docu kan, net als uw eigen Honneponnetje, direct door de plee. Fijne dag verder.

 15. Peter Poot

  best wel waar Pieter ze is echt wel ordinair met haar grote Jordaneese bek.

 16. critikast

  Nada van Nie , bekend geworden over de rug van een voetballer, die zichzelf trouwens ook overschatte. Glennis Grace heeft Amerika aan haar voeten….ik kom niet meer bij. Twee onbetekenende vrouwen , twee gevallen van “net niet”!

 17. Denzel

  Wat een haat. Jezus he. Voor jullie informatie. Ze heeft al een album opgenomen in amerika. Met de mensen die met whitney hebben gewerkt. Ze zit bij een usa management van de a sterren in amerika.
  Wat denk je als het even stil is. Dat er geen moer gebeurd.!? Je maakt geen cd in een dag. Daar zijn sommige een jaar mee bezig. Ze krijgt geen platen deal op haar leeftijd? Heeft ze al. Fucking haters maar stiekem wel meezingen wanneer ze zingt. Ik ken dit soort volk. Laat glennis haar flappe maar tellen, en jullie kijken maar hoe je elke maand rondkomt mazzzel.

 18. Marc E. Putto

  wat een gal wordt er weer gespuwd jongens en meiskes. Inderdaad, tikkie arro is onze Batta wel, maar kan serieus goed zingen, hoewel een doorbraak in de VS waarschijnlijk uit zal blijven.

 19. Marly van der Velden Lover

  vies wijf met een paarden gebit

 20. danny

  @Denzel,,er gebeurt inderdaad geen moer. Ze heeft een goede stem,,ik vond haar steengoed op het songfestival jaren geleden.Maar sindsdien is er nauwelijks wat met dit meiske gebeurd.En serieus Denzel,, met het talent van Glennis had ze in ieder geval allang een goede carriere van de grond moeten krijgen. Dus vertel mij waaraan het ligt dat dat nog steeds niet het geval is en waarom het ook nooit zal gebeuren,,,

 21. ox

  Als je gaat kijken,zet dan wel de tv zachter en houdt een teiltje binnen handbereik.

 22. Connie Kreukboven

  Denzel: it’s all about attitude en style. Van het een heeft ze teveel en het andere te weinig.

 23. V

  Waarom koopt ze haar pruiken niet in een goede pruikenwinkel? Wat ze hier op heeft lijkt meer op een pet.

 24. Henk

  Hollandse? Antilliaans/Nederlands zou je bedoelen.

 25. Jan van Grevelingen

  zij trad op tijdens de sluis- en brugfeesten in Weesp. Goede performance en zang, jammer veel repertoire van Witney Houston, allerlei songs van Amerikanen. Na afloop ging zij met een klein meisje op de foto en dat deed ze geduldig (dat viel mij op). De road manager stond al klaar met allerlei beveiligers (wat ik een beetje overdreven vond) Ze wil graag de ster zijn.

  Ze heeft hier in Almere gewoond, eerst was het voor haar het walhalla, maar nadat zij vertrokken was, deugde er niets meer van deze stad. Moet ze in de USA flikken, dan kan ze dat wel vergeten.

 26. Sven L.

  Ik hoop voor d’r dat het gaat lukken. Het is meestal een kwestie van timing en mazzel om in de internationale spotlight een kans te krijgen.

  Ze kan gewoon geweldig zingen. Beetje over the top, maar dat scoort internationaal meestal beter dan de kruidenierszangers die in NL blijven schnabbelen.

  Ze gaat ergens voor en dat kun je alleen maar toejuichen. Succes!

 27. Graaf Volkert

  In VS zijn er zangeressen te vinden die velenmalen beter zijn dan Glennis Krijs.
  Echt een Amsterdamse, last van zelfoverschatting…

 28. Anonymouse

  Doe maar nie

 29. Hans

  Inderdaad, Graaf Volkert, doe maar niet jaloers zijn.
  Mega-kneu$.

 30. Graaf Volkert

  Heeft ze al gescoord in Amerika, of er alleen wat werk opgenomen?

 31. Hans

  @Graaf Volkert

  Hou nou op met jaloers doen.

 32. Graaf Volkert

  Dat vroeg ik aan Denzel overigens

 33. Hans

  @Graaf Volkert

  En ik gebied jou: hou op met jaloers doen!

 34. Hans

  Ik zou haar best doen trouwens. Ik hou wel van oridinaire schreeuwlelijkerds.

 35. Hans

  Geen blad voor haar mond, wel een piemeI in haar kont.

 36. Graaf Volkert

  Hansie ik druk je een wortel in je oor.
  Wat mot je nou show off?

 37. Dis Lecta

  Sinds het interview met AT5 midden in de Jordaan waar een auto haar bijna van de panties reed en mevrouw op plat Amsterdams deze man van repliek diende is ze in mijn achting best wel gezonken.

 38. Mike

  Ze schreeuwt alle emotie uit liedjes.

 39. Mellemel

  Wauw! Stel nou dat alles wat jullie zeggen klopt. Er zijn betere zangeressen, er zijn knappere zangeressen, er zijn intelligentere en er zijn lievere en en en er is altijd wel iemand beter dan Glennis Grace. Maar vragen jullie je nooit af waarom jullie het haar dan alsnog niet gunnen?
  Alles wat jullie vinden of denken… is gebaseerd van momenten op tv of in de bladen.
  En daarmee creeeren jullie een beeld van een persoon dat veel meer is dan diegene op tv.
  Als iemand gefilmd wordt terwijl ie bijna aangereden wordt. Dan is de reactie daarop te zien op tv. Dus is ze fout! Maar hoe zouden jullie reageren dan? Iemand uit Den Haag zou zeggen : krijg de kanka! Iemand uit Lutjebroek zegt: sodeju! En iemand uit de Jordaan zegt: Aaaah zeg!!!!
  Het is toch wat allemaal????
  En als iemand alleen maar covers zingt… dan wil dat niet zeggen dat ze niet creatief genoeg is. Ze heeft al vaker eigen nummers gemaakt en de enige radiozender die haar draaide was 538.
  Als je carrière wilt maken… dan moet je niet alleen keihard werken en continu leuk en aardig gevonden worden… néé, het moet je ook gegund worden. En daar zijn op het juiste moment! En nee zoiets gaat niet over 1 nacht glad ijs. Waarom kunnen we niet gewoon trots zijn op wat ze kan. Ipv haar het niet gunnen op basis van wat ze niét kan!

  Maar daar willen jullie natuurlijk niets van horen?!
  Iemand de grond inboren op sociale media is natuurlijk veel lekkerder dan iemand iets gunnen?!
  Maar dat zegt meer iets over jullie dan over haar als zangeres!

  Ik durf te wedden, dat als ze bij jullie voor de deur zou staan… dat jullie allemaal direct live gaan op fb. Want hoe je het ook wendt of keert… Ze is op dit moment een van de beste zangeressen van Nederland! Laten we trots zijn ipv haten!!!😉
  Haten heeft nog nooit iemand doen slinken. Eerder doen rijzen. Dus ik zal me kapot lachen als ze wel haar droom kan verwezenlijken. Want let maar op… zodra zij wel een hit scoort in de US. Dan ineens kent iedereen haar en is iedereen trots dat ze met haar zogenaamde arrogantie het bereikt heeft! Dan is het een ineens een meid met ballen!

  Hoihoooiiii!

 40. Denzel

  Lekkerrrrr @mellemel

 41. gevalletje dom wc-eend gedrag.

  .

 42. T

  De wereld ligt alweer aan haar voeten. Ik geef het twee maanden.

 43. Martijn

  @mellemel In Groningen weigerde ze een keer op te treden omdat er regenwater op het podium lag, terwijl andere artiesten wel gewoon het podium opgingen. Het is gewoon een pleuriswijf met kapsones, om het in haar taal te zeggen.

 44. Meneer Kaktus

  Ik vind haar op een bepaalde manier best….geil.

 45. Meneer Kaktus

  Nada van Nie bedoel ik hè.

 46. Meneer Kaktus

  Glennis is te dom om te poepen. En een arrogante bitchz.

 47. Annoniemus

  TV bekendheid Nada van Nie sinds wanneer dan ???
  Ze is toch, de door Brian Roy aan de kant geschopte ex spelersvrouw ????

 48. Lotte

  Glennis Grace vind ik de beste zangeres van Nederland, er is er geen een die in haar schaduw kan staan.

 49. danny

  “Mellemel,,,zeker de beste zangeres van Nederland.

  Maar het lukt maar niet om echt succes te krijgen.

  Toch te arrogant? Geen gunfactor?

  Geen goede mensen om haar heen?

  Er is iets mis.

 50. Woodstock

  @mellemel: Applaus!

 51. Peter Poot

  Ook al kennen we haar niet ze blijft ordinair.

 52. Momo

  Waarom is mijn comment niet geplaatst, MC? Was toch echt niets beledigends aan.

 53. Uithetvak

  Kijk laten we heel eerlijk zijn talent heeft ze
  zij heeft een kei goeie stem met internationale allure
  het enige wat er misgaat is dat ze waarschijnlijk al een
  tijdlang de verkeerde mensen om zich heen heeft.
  En ze zou misschien iets minder covers moet je zingen.
  En met de kritiek van jullie dat ze arrogant is ben ik het deels eens,
  ze kan heel arrogant overkomen maar ik ken haar persoonlijk
  en ze neemt voor iedere fan altijd uitgebreid de tijd
  en is voor iedereen altijd even aardig
  het enige nadeel wat ze heeft is dat is het behoorlijk
  fel en arrogant uit toe kan komen maar het hoort
  misschien ook bij haar Amsterdamse karakter

 54. Sven L.

  @ Lotte;

  Nou.. heb je Anita Meyer wel eens gehoord live? Dat is oprecht één van de meest onderschatte zangeressen. Overigens is Glennis groot fan van haar, geen toeval;)

 55. Frenka

  Heb je ze gezien in de kwis “gezond verstand” ? Echt nog te domomte poepen en ze weet niet eens het verschil tussen links en rechts. Zet ze een kaart van de US voor haar neus en laat ze LA eens aanwijzen…… Kunnen we weer eens om Glennis lachen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.