Nada van Nie maakt documentaire over Glennis Grace

Tv-bekendheid Nada van Nie werkt met haar productiebedrijf Round Table Media aan een documentaire over zangeres Glennis Grace. Ze volgt haar al een aantal maanden met de camera. Dat heeft haar bedrijf bevestigd. Van Nie heeft besloten om Grace met de camera te volgen, omdat zij op een keerpunt in haar carrière zou staan. “Nadat de video ‘Run to You’ viral is gegaan en Amerika in de ban is geraakt van onze Hollandse Glennis ligt de wereld aan haar voeten“, stelt het televisiebedrijf.

Een internationale doorbraak is een kwestie van tijd, suggereert Round Table Media. “De hele Amerikaanse muziekscene is klaar om haar beter te leren kennen.”

Reden genoeg voor een documentaire, vinden de tv-makers. “De in de Jordaan als Glenda Batta geboren zangeres heeft er jaren over gedaan om door het Nederlands publiek te worden omarmd. Door haar uitgesproken mening siert ze regelmatig de voorpagina’s van de roddelrubrieken, maar wie is Glennis nou echt en wat zijn haar ambities en dromen?

Het blijft niet bij een film over Grace. “Van Nie, gefascineerd door de prachtige stem en het nooit opgeven van Glennis Grace, zal in de toekomst meer sterke, nooit opgevende dames volgen die het succes grotendeels aan zichzelf te danken hebben.”

Waar de film op de buis komt? “Het is nog niet zeker waar het uitgezonden wordt, maar het zal hoogstwaarschijnlijk op de televisie zijn.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen