Catherine Keyl beroofd door man met rare kleren

Geplaatst op wo 05 okt 2016 om 9:12

Catherine Keyl is in Parijs beroofd door een man met rare kleren aan. Dat vertelt de televisiediva vandaag in haar column in De Telegraaf. Keyl had tijdens haar bezoek aan de Franse hoofdstad een hotel geboekt aan de chique Rue Saint-Honoré. “Toen ik aan het ontbijt zat viel me een raar geklede man op. Geen Fransman en geen toerist, dat was duidelijk“, vertelt de tv-diva, die desondanks toch haar portemonnee op de ontbijttafel liet liggen toen ze naar het uitgebreide buffet liep.

Omdat ze de zaak toch niet helemaal vertrouwde, keek Keyl om. “En ja hoor, man weg en portemonnee weg. Ik dacht: hij kan niet ver zijn en zette een spurt in naar de uitgang.”

De sprintende Keyl riep ‘houd de dief!’, maar de receptionisten bleven staan en deden niets, zegt ze. “De man was door de draaideur en omdat ik een paar woorden Frans spreek schreeuwde ik: ‘Geef mijn portemonnee terug of ik trap je in je ballen’.

Dankzij haar verbale kunsten heeft Keyl haar portemonnee nu terug. “Hij schrok zo, dat hij hem onmiddellijk liet vallen“, zegt ze in de krant (via Blendle).

Het was een rampzomer voor Keyl. Terug in de eigen hoofdstad werd ze namelijk bij de tramhalte in de Van Baerlestraat met de dood bedreigd.

Foto: Roy Beusker Fotografie/RTV Noord-Holland
17 Reacties op “Catherine Keyl beroofd door man met rare kleren”


 1. Anoniem

  Catherine Keyl schreeuwt om aandacht, net als Viola Holt, eenzaam vrouwen op leeftijd die maar nier kunnen begrijpen dat ze afgedankt zijn door Hilversum.

 2. Meneer Kaktus

  Weet je waar dit verhaal zich in werkelijkheid afspeelde? In de dikke duim van Keyl.

 3. Herman Hoogsteder

  Tjonge,die heeft de domheid uitgevonden,maar goed het ging natuurlijk weer om de aandacht,dat is gelukt

 4. gtstfites

  wtf is dti voor iutverhaal??

 5. J

  Fantasie gaat weer eens aan de loop met deze oude taart (ik zag deze week weer eens oude beelden van haar bij WNL, en mijn herinnering klopte: toen ze jong was, was ze al een bedaagde oude taart)

 6. PeDante lul

  Hahahaha hij kwam op je lucht af.

 7. Marlieke

  wie laat er dan ook in hemelsnaam een portemonnee op tafel liggen, dat is toch vragen om problemen, en zeker in Parijs waar veel Roma’s en Noord Afrikanen zwerven, erg naief, Catherine

 8. Don

  Hup, achter de geraniums vastbinden! hahaha

 9. Tom

  Wat bezielt die vrouw? Triest!

 10. Bye bye

  En toen werd La Keyl wakker.,,,

 11. Anoniem

  Ze spreekt een paar woorden Frans maar kan wel zeggen; geef mijn portemonnee terug of ik trap je in je ballen.
  Hoe ongeloofwaardig allemaal.
  Catherine heeft aandacht modig.

 12. b

  Was ze wel in Parijs . Krijg steeds meer het gevoel van een vrouw die een beetje erg in de war is. Constant in de bladen met onzinnige verhalen die ze in dit tijdsbeeld plaatst . Heeft ooit in een ver verleden diverse programmas gepresenteerd en die waren soms redelijk en soms bar slecht maar ben bang dat ze de aandacht niet kan missen .

 13. Anoniem

  No one cares je bent geen Kim Kardashian ofzo!

 14. Anoniem

  Ik vraag me af of deze mevrouw nog wel bij haar volle verstand is. Ik geloof er zo langzaamaan niets meer van.

 15. Joop

  Ze beleeft wel veel

 16. LVS2015

  En weer een productplacement met de benoeming van Blendle. Daarbij is het Keijl’s eigen schuld dat ze bestolen is. Dat is hetzelfde als je tegenwoordig ziet dat mensen hun plebsbestek (sleutels,mobiel en portemonnee) op tafel leggen,gewoon open en bloot op een terras en als het weg is gaan mekkeren dat het weg is. En ongeacht of het nu druk is, niemand zal op je spullen letten of een dief hinderen bij zijn diefstal. Te bang en te laf voor.

 17. mark

  Een draaideur crimineel dus.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.