RTL 4 tegen Natasja Froger: ‘Nu duurt het ons te lang’

Foto: Nick van OrmondtHet is een tijdje behoorlijk rustig geweest rond Natasja Froger als RTL 4-ster. Ze heeft het in samenspraak met de tv-zender een tijdje rustiger aan gedaan. Dat vertelt ze dit weekend in het AD. Froger was twee jaar geleden razend druk voor RTL 4 met haar adoptieprogramma Met Open Armen. “Tegelijk waren de opnames van Welcome Home. Dan landde ik donderdagmiddag om 16.00 uur uit Taiwan, scheelkijkend van de jetlag. Qua tijd was het niet te doen“, aldus de televisiester.

RTL 4 gaf Froger in 2015 de ruimte om zich volledig te focussen op het tweede seizoen van Met Open Armen. “Eigenlijk was de hoop dat we het dan af zouden hebben, maar dat is niet gelukt. We hebben geen invloed op die adoptieprocedures. Toen zei RTL letterlijk: nu duurt het ons te lang, je bent te lang van de buis.”

Froger moest een tandje bijschakelen van RTL. “Toen kwam het aanbod om Het Is Hier Geen Hotel te doen“, aldus de presentatrice over het programma dat maandag in première gaat.

De rust heeft haar goed gedaan. “Het was heel veel en heel druk en als ik mezelf terugzie op beeld, denk ik: wat een wallen. Die waren op een gegeven moment niet meer weg te poetsen.”

“Maar het waren allebei programma’s waaruit ik onwijs veel voldoening haal, het zijn zulke mooie verhalen.

Het AD-interview met Froger kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen