Bridget Maasland onthult haar vier favoriete tv-sterren

Bridget Maasland vindt Jeroen Pauw de beste in het televisievak. Maar er zijn nog drie namen die in haar op komen. Dat is te lezen Het Parool. Drie van Maaslands favorieten zitten bij de NPO, één bij RTL. “Jeroen Pauw kan een gesprek van een uur in twee zinnen tot de kern samenvatten, heel knap. Paul de Leeuw is echt zichzelf op tv, dat zie je niet vaak. Anita Witzier kan mensen raken zonder overemotioneel te worden en Chantal Janzen heeft een onbevangenheid die ik goed vind.”

Pauw is ook degene die haar het beste advies gaf. “Jeroen Pauw zei ooit dat mijn kracht ook mijn zwakte is: die professionaliteit. Uit onzekerheid en angst om op mijn bek te gaan wilde ik in het begin van mijn carrière alles goed doen. Ik durfde niet los te laten en te genieten.

De presentatrice kijkt steevast naar zijn talkshow. “Op tv doe ik altijd een nieuwsrondje: DWDD en later Humberto, Eva of Jeroen. En ik hou van mooie gesprekken bij mensen thuis, zoals Ivo Niehe en Peter van der Vorst in hun programma’s doen.

En dan krijgt Maasland nog de vraag wie ze de slechtste uit het vak vindt. “Niemand is algemeen slecht; het ligt soms maar net aan het programma. Naar Andries Knevel kijk ik niet graag, maar hij is niet slecht in zijn vak.

Het Parool-interview met Maasland kunt u lezen via Blendle.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen