Buch in de Bajes met Nicole Buch van start in maart

Het vierde seizoen van Buch in de Bajes, dat wordt gepresenteerd door de weduwe van Menno Buch, gaat in première op 12 maart. Het programma zal wederom te zien zijn op de donderdagavond. Dat hebben de makers bekendgemaakt. Buch in de Bajes werd voorheen gepresenteerd door Menno Buch, maar hij overleed vorig jaar. Zijn weduwe Nicole, die al bij de productie betrokken was, volgt hem op. “De verhalen die Menno wilde vertellen en we samen wilden vertellen, moeten verteld blijven worden.

Toen Menno Buch afscheid kwam nemen van de RTL-directie, stelden de tv-bazen zelf voor om Nicole aan te stellen als presentatrice. “Men bij RTL zei: ‘Dit mag niet verloren gaan. Wil jij die rol overnemen?’ Dat vond ik natuurlijk prachtig. Geweldig dat ik die kans krijg en Menno op die manier voort kan leven.

In Buch in de Bajes is te zien hoe het leven in Nederlandse gevangenissen er aan toe gaat. Het allereerste seizoen werd opgenomen in de Penitentiaire Inrichting in Almere. In de tweede serie stond de P.I. van Vught centraal en in de derde serie maakte hij opnames in een vrouwengevangenis.

De afgelopen serie van Buch in de Bajes trok gemiddeld ruim 1,1 miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen