Gerda valt bij Ranking the Stars, heeft nog steeds last

De 72-jarige actrice en presentatrice Gerda Havertong kwam gisterenavond in de uitzending van Ranking the Stars behoorlijk ongelukkig ten val. Dat was te zien in de uitzending op RTL 5. Het was in het tweede deel van de uitzending de beurt van Havertong om BN’ers te gaan ranken. Hoewel ze door gastheer Paul de Leeuw op het podium werd geholpen, maakte ze door een misstap toch een flinke uitglijder. Ze kwam vrij hard terecht op de grond, overigens tot grote hilariteit van het publiek.

De Leeuw reageerde aanvankelijk behoorlijk geschrokken. “Kut, kut, kut“, zei hij, waarna hij een hoop grappen begon te maken.

De enigszins geschrokken Havertong zei: “Jullie geloven het niet, maar ik heb dit gedroomd.”

De opnames vonden iets meer dan een maand geleden plaats. “We hebben een nieuw decor en ik had niet bedacht dat het allemaal anders was. Het had iets weg van een keizerinnendrama“, legt Havertong uit in De Stentor.

Hoe gaat het nu met haar? “Witte mensen krijgen blauwe plekken en bij zwarte mensen wordt het pimpelpaars. De linkerkant is nog steeds niet helemaal hersteld. Maar ik ben een vrouw met een stevige conditie en heb mijn bijdrage gewoon kunnen afmaken. De botten zijn aardig op leeftijd, maar kunnen zeker nog tegen een stootje.

Het is allemaal niet zo dramatisch. Mijn beschermengelen deden een dutje. In goed overleg met Paul en de producent, heeft de aflevering mijn goedkeuring.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen