Ook D66-leider Rob Jetten fan van Martien Meiland

Het wordt Martien Meiland over het algemeen van harte gegund dat hij de Gouden Televizier-Ring heeft gewonnen. Veel BN’ers zijn fan van de realityster en ook Rob Jetten kijkt graag naar het SBS 6-programma, gaf hij gisteren toe in de uitzending van Pauw. “Ja, ik vind het fantastisch en vooral één van de fragmenten dat ze een muurtje aan het slopen zijn en dat het hele muurtje dan ineens naar beneden komt. De hysterie die dan langskomt is heel grappig“, zei hij in de show.

Pauw werd direct na afloop van het Televizier-gala uitgezonden. Ook de andere gasten aan tafel reageerden positief. Ron Brandsteder: “Die man is authentiek, het is een fenomeen. Zo hebben we ze tientallen jaren niet gehad. Het is in de sfeer van Swiebertje. Echt zo’n fenomeen, waarvan je denkt: Tante Hannie. Dan ga ik heel ver terug.”

Patrick Martens: “Jazeker, ik vind het te gek hoe we met heel Nederland van deze familie zijn gaan houden.”

Pauw: “En in zo’n korte tijd ook.”

Angela de Jong: “Het is wat mij betreft een terechte winnaar. Er is over niemand zo veel gesproken de afgelopen maanden als over Martien, Erica en de hysterische dochter.”

Waarom heeft Chateau Meiland gewonnen? “Ik denk omdat ze redelijk echt zijn en tegelijkertijd heel ongewoon, want de hele samenstelling van het gezin is A-typisch.”

Meiland zorgde voor hilariteit door in zijn speech te zeggen dat hij SBS uit het slijk heeft getrokken. Pauw: “Dat klopt eigenlijk ook, hè?

De Jong: “Dat klopt. SBS heeft twee grote troeven op het moment. Dat is Linda de Mol en dat is hij. De victorie begon afgelopen zomer, want zij trokken direct 800.000 kijkers op maandagavond.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen