Lee Towers kotst op VI: ‘Met mijn status verdien ik meer respect’

Lee Towers vindt het echt schandalig dat de mannen van Vandaag Inside hem onder blijven spuwen, zelfs nu hij zijn vertrek bij de Rotterdamse marathon heeft bekendgemaakt. “Nono’s!”

Lee Towers en Johan Derksen © NPO, SBS

Het eind van een tijdperk: Lee Towers zingt morgen voor de laatste keer You’ll Never Walk Alone bij de start van de marathon in Rotterdam. De zanger heeft daar deze week veel media-aandacht voor gekregen en daarbij zijn veel lovende woorden gevallen. De mannen van Vandaag Inside doen daar niet aan mee en hebben Lee opnieuw compleet afgebrand.

‘Mijn status!’

Lee is daar duidelijk door geraakt, laat hij weten in een video van De Telegraaf. “Daar reageer ik niet eens meer op. De jongens zijn zo respectloos. Dat zie je ook nu weer, in hoe hij zich uitlaat”, aldus de zanger, refererend aan de Habtamu-rel. “Ze reageren allemaal als kippen zonder kop, weet je wel.”

Doet het Lee pijn? “Nou ja, dat is hun verdienmodel, weet je. Ze gooien iedereen voor de bus en dan zitten ze nog te geinen ook, weet je. En maar lachen. Wat hebben ze zelf gepresteerd? Ik zit al zo lang in dit vak. Ik heb geen kapsones, maar ze mogen voor mijn status en wat ik in Nederland ben, best een heel klein beetje respect hebben.”

Nono’s

En dat respect krijgt Lee niet van Johan Derksen en zijn collega’s. “Ze weten niet meer wat dat is. Dat is jammer. Ik veeg er mijn achterste mee af, laat ik het zo zeggen, met wat die mannen allemaal beweren en doen. Het zijn nono’s, weet je wel. Ze hebben geen respect. Het is vervelend, toch?”

Johan Derksen reageert in Vandaag Inside mild op de boze Lee: “Wilfred, ik vind Lee Towers in de eerste plaats een heel aardige man en hij wás een heel uitstekende zanger. (…) Maar niets dan respect. Die man heeft een uitstekende periode gehad. Het was gewoon een Nederlandse crooner. Prima.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen