Lee Towers’ optreden bij Renze afgekraakt in VI: ‘Hij is zó slecht!’

Arme Lee Towers. Dan krijg je van Renze Klamer een podium om je klassieker You’ll Never Walk Alone te zingen, word je vervolgens fináál afgekraakt in Vandaag Inside. “Het is echt zó slecht.”

Lee Towers en Johan Derksen © RTL, SBS

Renze Klamer had zondagavond in zijn talkshow op RTL 4 een item over het liedje You’ll Never Walk Alone, omdat dat een x-aantal jaar bestaat. Ter ere van dat jubileum mocht Lee Towers die hit aan het eind van de aflevering komen zingen, maar volgens de mannen van VI was het niet om aan te horen. Ze kraken hem nu vollédig af.

Kapotergeren

Het begint echt triest te worden, zegt Johan Derksen in Vandaag Inside. “Ik heb me de hele avond kapot zitten ergeren. Lee zat erbij. Dan denk ik: ik hoop niet dat je het gaat zingen, maar dan doet hij het toch wel.”

Hij vervolgt: “Weet je wat het punt is? Lee Towers was voor Nederlandse begrippen een hartstikke goede crooner. Die heeft leuke dingen gedaan. Hij had nooit de soul van Bill Medley ofzo, maar hij kon een beetje croonen en dat was best een goed nummer, maar je hebt veel oude zangers die het niet meer kunnen halen.”

Kreunende Lee

Johan vindt het niet om aan te horen. “Hij kreunt een paar zinnetjes hartstikke vals en dan doet hij die microfoon zo en het publiek vult het in, maar hij ging het nu live zitten doen en werkelijk: het leek nergens op.”

De mensen om Lee heen moeten hem tegen zichzelf in bescherming nemen, vindt de voetbalkenner. “Ik vind het een ontzettend aardige gozer, ik mag Leen erg graag, ik meen het goed met hem, maar hij moet het niet meer doen, want het is een wanprestatie en de mensen lachen hem uit erom. Het kan niet meer.”

Uitlachen

René van der Gijp begint onbedaarlijk te lachen als het fragment met Lee wordt in gestart. “Aan tafel ook, zag ik. De mensen zaten te lachen!”

Johan: “Wie is Lee Towers nou? Ik vind het een ontzettend aardige man en daarom vind ik het zo pijnlijk dat hij dit soort dingen doet. Ik wil hem herinneren zoals in zijn glorietijd, dat hij een zaal op zijn kop zet.”

Fragment

Het fragment van Lee in de talkshow van Renze:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Lee Towers de eer aan zichzelf moet houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen