Lee Towers na kritiek VI-trio: ‘Renze-optreden vals? Respectloos!’

Lee Towers vindt het niet leuk dat de mannen van Vandaag Inside zijn optreden in de talkshow van Renze Klamer zo hebben afgekraakt. “Dat begreep ik niet. Het is buitengewoon respectloos.”

Lee Towers en René van der Gijp © SBS 6

Het is voor de 77-jarige Lee Towers een gruwel dat de mannen van Vandaag Inside altijd zo onaardig tegen hem zijn. De zanger van You’ll Never Walk Alone trad een paar weken geleden op in de talkshow van Renze Klamer en werd daarna echt finaal afgekraakt door het VI-trio. Ze vonden hem verschrikkelijk slecht zingen. “Het is echt zó slecht.”

Respectloos

Dat soort onaardige uitspraken van Johan Derksen en René van der Gijp vallen niet bepaald in goede aarde bij Lee. Hij zit er heel erg mee en dat laat hij blijken voor de camera van Shownieuws. “Dat begreep ik niet.”

Lee zingt dan misschien vals, maar de mannen van VI zíjn vals, vindt hij. “Om te beginnen vind ik zoiets buitengewoon respectloos dat die mannen… Maar daar hebben ze een soort patent op, weet je wel. Afzeiken, dat is hun patent. Wie het ook is, ze tonen weinig respect, ook voor andere mensen.”

Geld harken

En dat állemaal voor wat geld, briest Lee. Verdienen door te vernederen is volgens hem het handelsmerk van VI. “Maar ja, goed, als ze daar die miljoenen van John de Mol mee bij elkaar kunnen harken… Ze sparen elkaar ook niet, hè? Dat is gewoon hun verdienmodel.”

Hij sluit af: “Dat is soms lastig, maar ik lig er niet wakker van. Waar ik blij van word is dat ik hier vanavond weer ben en dat de mensen helemaal blij zijn als je er bent. Dat ze zo enthousiast zijn.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen