‘Glennis Grace ontdekt via SBS 6 dat scharrel al vriendin heeft’

Het lijkt erop dat Glennis Grace via de SBS 6-rubriek Shownieuws heeft ontdekt dat haar nieuwe scharrel al een vriendin heeft. “You were making a fool out of me? Duidelijke taal.”

Glennis Grace © SBS, Instagram

Glennis Grace heeft de relatie met haar laatste vriendje Boyd verbroken omdat hij niet volledig voor haar ging, maar heeft zich alweer vol op de vrijgezellenmarkt gestort. Ze sprak vrijdag met Shownieuws en zei toen niet dat ze alweer verliefd is, ‘maar dat ze iemand heeft die ze ziet en waar ze tijd mee doorbrengt’, legt showhost Dyantha Brooks uit.

Op onderzoek uit

De redactie van Shownieuws is vervolgens op onderzoek uit gegaan. “Wij werden natuurlijk nieuwsgierig en dachten: wie is die persoon dan? Wij kwamen op een 28-jarige voetballer, die voetbalt bij Olympia in Haarlem. Levy heet hij. Glennis is 45, hij is 28, dus een leeftijdsverschil van 17 jaar. Dat heeft onze onderzoeksredactie uitgerekend.”

Het betreft volgens de showrubriek Levy van Nispen; fotootjes via Google. “Binnenkort is er een heel groot feest bij deze club en je mag één keer raden wie daar de hoofdact is… Glenda Batta gaat daar zingen! Wij dachten: we gaan die jongen dan toch wel even bellen om te vragen hoe romantisch het is. Nou, daar schrok hij een beetje van.”

Al een vriendin

Wat zei die gozer dan precies tegen Shownieuws? “Hij had zoiets van: sorry, maar hier klopt eigenlijk niets van, ik weet niet waar jullie het vandaan hebben, maar ik heb een vriendin. Maar mijn moeder doet al twintig jaar de visagie en de make-up van Glennis, dus ik denk dat daar iets mis is gegaan.”

Shownieuws is toen weer met Glennis gaan bellen. “Ja, dat hebben we ook gedaan en Glennis zegt: ‘Ik ontken het niet, maar ik bevestig ook niks.’”

Fool out of me

Niet veel later plaatst Glennis echter een filmpje in haar Instagram-stories, waarin ze – hoe kan het ook anders – een Whitney Houston-cover zingt. “See, all of this time I thought I had somebody down for Glennis. It turns out you were making a fool of me“, klinkt het, waarna ze haar wijsvinger opsteekt, een soort waarschuwingsgebaar.

Dyantha: “You were making a fool out of me. Duidelijke taal.”

Bart Ettekoven: “Wat is hier nou aan de hand?”

Dyantha: “Nou ja, dat kunnen we wel berekenen toch?”

In de gaten

Anouk Smulders vindt het veelzeggend. Zij denkt dat Glennis erachter is gekomen dat die jongen vreemdgaat met haar. “Ik denk dat hij wel wat uit te leggen heeft. Dat gevoel krijg ik erbij in elk geval.”

Bart: “Ja. We gaan het in de gaten houden.”

Natacha Harlequin: “Is dan nu wat er was alweer over en uit?”

Dyantha: “Dat weten wij niet. We moeten een beetje gissen.”

Boybye

Bart: “Misschien was dit wel een van haar projecten.”

Collega Eline de Ruig: “Leuk voor die vriendin van hem dan als het zo zou zijn.”

Dyantha: “En voor Glennis gewoon boybye en on to the next, toch?”

Natacha, van wie bekend is dat ze geen moeite heeft met vreemdgaande mannen, daarop: “Het is wel een leuke jongen. Hoe hij eruitziet.”

Bart plagend: “We hebben ook even uitgerekend wat het leeftijdsverschil met jou is en dat is 38 jaar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als dit waar is, zou u die gozer dan aan de schandpaal nagelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen