Albert Verlinde hoort: ‘Giel Beelen vreselijk onaardig in het echt’

Albert Verlinde heeft van een betrouwbare bron vernomen dat Giel Beelen helemaal niet aardig is in het echt. “Mensen blijven altijd verhalen vertellen”, waarschuwt de showkenner.

Giel Beelen en Albert Verlinde © RTL, SBS

Wat Yvonne Coldeweijer nu is, was Albert Verlinde héél lang geleden. Nou ja, in een ietwat gekuiste vorm dan. Het is al meer dan twintig jaar geleden dat Albert begon als dé smaakmaker van het ‘originele’ RTL Boulevard. Maar dat betekent niet dat hij geen goede bronnen meer heeft, vertelt de showkenner in de rubriek In De Wandelgangen.

BN’er-sleper

Albert wordt nog regelmatig ingelicht over het reilen en zeilen van de sterren van ons land en op die manier weet hij ook goed wie er wel en niet deugt. “Mensen blijven altijd verhalen vertellen”, legt hij uit.

Dan komt hij met een voorbeeld uit de praktijk. “Als ze je tegenkomen zeggen ze: ‘Ik heb nog wel iets.’ Laatst ook. Ik had pech met de wagen, dan komen ze me wegslepen en dan begint zo’n man te vertellen over alle BN’ers die hij een keer heeft weggesleept. Wie er dan aardig was en wie er niet aardig was.”

Giel onaardig

Welke sterren heeft de sleper van Albert nog meer getakeld? Nou, onder meer een beroemde dj én een zangeres. “Giel Beelen was heel onaardig geweest en Trijntje Oosterhuis zat een half uur in de auto te bellen en die zei steeds van: ‘Wacht maar.’”

Huh?! Trijntje had pech, maar liet de takelwagen wachten? Ja, zegt Albert. “Toen is die man weer weggereden, die dacht: het is goed, moet ik een half uur staan wachten tot je uitgebeld bent… Dat soort verhalen krijg ik dan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Giel Beelen op de radio?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen