Giel Beelen vraagt zich af of Marco Borsato zich écht heeft misdragen

Giel Beelen sluit zich aan bij de BN’ers die zich inmiddels afvragen of Marco Borsato zich wel écht misdragen heeft of dat het allemaal een beetje is doorgeschoten. “Misschien was er wel niks.”

Giel Beelen en Marco Borsato © NPO

De laatste weken vragen steeds meer BN’ers zich af of Marco Borsato zich wel écht heeft misdragen of dat het allemaal een kwestie van perceptie is. John de Mol kan zich niet voorstellen dat Marco écht aan kleine meisjes heeft gezeten, Patrick Kicken vindt dat Ali B en Marco medeleven verdienen en Ruud de Wild ergert zich aan de ‘mediahetze‘ tegen de twee.

BN’ers verdedigen Marco

Dan zijn er ook nog de sterren van Shownieuws die vinden dat Marco te hard wordt aangepakt, Leco van Zadelhoff die het vorige week opnam voor de man van zijn beste vriendin én Ben Cramer die afgelopen weekend riep dat de verdachtmakingen aan het adres van zowel Ali als Marco te ver gaan.

Nu lijkt ook Giel Beelen de verhalen van Marco’s vermeende slachtoffers in twijfel te trekken. Hij sprak in de afgelopen aflevering van zijn radioshow met The Voice of Holland-talent Alissa May, die in team-Marco zat.

‘No shit?’

Alissa wordt door Giel gevraagd of zij ooit iets van Marco’s wangedrag heeft gemerkt. Zij daarop: “Ik moet zeggen dat ik echt gelukkig ben dat ik het niet heb meegemaakt. Ik ben heel blij dat ik kan zeggen dat ik het heb gemerkt.”

Giel: “Nee, nooit verhalen, no shit?”

Alissa: “Nee, gewoon een heel fijne tijd daar gehad.”

Giel: “Lekker.”

Alissa: “Maar ik vind het wel echt heftig om te horen.”

Giel: “Ja, dat begrijp ik. Je was ook bij de barbecues en alles?”

Barbecues

Alissa beaamt dat ze altijd bij de barbecues was die Marco organiseerde voor Voice-talenten uit zijn team: “Ja, ja, ja, dus je voelt wel dom dat je het niet hebt gezien misschien.”

Dan vraagt Giel zich openlijk af of Marco zich wel echt misdragen heeft. “Ja, nou ja of hé, ehhh, misschien viel er niets te zien. Dat is…”

Alissa: “Ja, precies, het is natuurlijk nog niet helemaal duidelijk.”

Giel tot slot: “Maar goed, oké, dan heb ik gewoon gedaan wat ik moest doen (vragen stellen over dit onderwerp, red.).”

17 jaar

Zelf lag Giel in het verleden onder vuur vanwege zijn relatie met een 17-jarig meisje. “Ik heb ooit eens een keer een relatie gehad. Toen was zij 17, ik 30. Ik schrok er zelf ook van, maar ik heb wel zeven jaar lang een relatie met haar gehad. Dan ben je geen pedo”, zei de radio-dj vorig jaar in de studio van RoddelPraat.

Overigens denkt John van den Heuvel dat een veroordeling van Marco kansrijk is. Hij heeft contact met het vermeende slachtoffer van Marco, die aangifte heeft gedaan van seksueel misbruik. Dat misbruik zou zijn begonnen toen zij nog minderjarig was.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat ouders hun kinderen nog naar een Voice-barbecue van Marco Borsato zouden laten gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen