Mart Smeets gelyncht aan Boulevard-desk: ‘Arrogante hondenl*l!’

Mart Smeets is genadeloos hard aangevallen aan de desk van RTL Boulevard. Tv-deskundige Rob Goossens vindt hem namelijk een ‘arrogante hondenl*l’. “Nou, kom even op zeg!”

Rob Goossens en Mart Smeets © RTL, NPO

Coen Verbraak heeft voor een tv-serie over grensoverschrijdend gedrag een keur aan tv-presentatoren geïnterviewd, waaronder de hautaine Mart Smeets. De oud-NOS-ster heeft zich volgens Aïcha Marghadi grensoverschrijdend gedragen door haar ten overstaan van de gehele redactie voor schut te zetten. Zelf beweert hij niet te weten wie zij is.

‘Niet herinneren’

Als Mart naar dit incident gevraagd wordt door Coen, reageert hij erg geprikkeld. “Ik kan me niet indenken dat dat gezegd is en ik vind het een non-onderwerp voor dit programma. Klaar. Klaar. Dat jij daarop verder wil gaan…”

Coen daarop: “Dat is niet gebeurd wat zij zegt?”

Mart: “Ik kan het me niet herinneren. Ik kan me ook niet indenken dat ik het a) tegen een levend mens zou zeggen en b) zeker niet tegen een vrouw ook.”

‘Vrij hoffelijk’

Het druipt er gewoon van af dat Mart niet de waarheid vertelt; het valt heel erg op dat hij nooit keihard ontkent, maar dat hij het zich alleen ‘niet kan herinneren’.

Coen op de opmerking van Mart dat hij het zeker niet tegen een vrouw zou zeggen: “O, dat maakt ook nog verschil?”

Mart: “Ja, dat vind ik wel, want ik ben vrij hoffelijk tegen vrouwen.”

Arrogante hondenl*l

Tv-kenner Rob Goossens reageert onverbiddelijk nadat dit fragment is getoond in RTL Boulevard. “Ik vraag me ineens trouwens af: als wij vloeken hier, krijgen wij dan boetes?”

Luuk: “Jij wel.”

Rob: “Ik wel? O, dat is jammer. Ik wilde namelijk even zeggen wat voor ontzettend arrogante hondenl*l Mart Smeets is.”

‘Kom op zeg!’

Zo, dat is een behoorlijk heftig scheldwoord. Waarom vindt Rob hem een arrogante hondenl*l? “Want wat hier nog mist, is dat hij zegt: ‘Ja, ik wist ook eigenlijk niet wie die dame was. Ik heb het nog aan mijn vrouw gevraagd, die kende haar ook niet.’ Nou, kom op zeg!”

Luuk over de scheldpartij: “Eurootje in de pot en dan is het goedgekeurd.”

X

Een bericht op X:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mart Smeets wordt een arrogante hondenl*l genoemd. Gaat dat te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen