André Hazes jr. en Roxeanne Hazes nu allebéi onterfd door Rachel?

Rachel Hazes moest deze week met de billen bloot en bevestigde dat ze haar zoon André Hazes jr. enige tijd heeft onterfd. Hoe zit dat momenteel? “Ze zijn vast allebei onterfd: hij én Roxeanne!”

Rachel, André jr. en Roxeanne Hazes © NPO, SBS

Ze maakt ruzie met de hele wereld: Rachel Hazes. Zelfs met haar eigen kinderen. André jr. ziet de kans op een rechtszaak tegen zijn moeder steeds meer toenemen omdat zij volgens hem aantoonbare leugens over hem vertelt, terwijl Roxeanne op het punt staat om een bodemprocedure te beginnen over de nalatenschap van hun vader André.

André onterfd

Rachel had ook deze week weer een rechtszaak en tijdens de zitting kwam naar voren dat zij André jr. een tijdje heeft onterfd. De reden daarvan is volgens oud-zakenpartner Marieke van Beek de partnerkeuze van André: haar zoon was ook toen samen met Monique Westenberg, aan wie Rachel een schurfthekel heeft.

Haar advocaat Royce de Vries bevestigt de onterving tegen het ANP: “Dat André Hazes jr. is onterfd is inderdaad kort het geval geweest. Dat is het idee geweest van een van de gevolmachtigden. Ik begreep van cliënt dat het het idee was van Marieke van Beek, die daarmee ook gelijk een van de begunstigden werd.”

Roxeanne reageert

Die situatie heeft slechts korte tijd zo bestaan, aldus Royce. “Daarna is dit weer door cliënte teruggedraaid. De achtergronden daarvan ken ik niet. We praten over jaren geleden, waarschijnlijk in 2017.”

Roxeanne laat aan RTL Boulevard weten dat ze het ongelooflijk vindt welke leugens Rachel allemaal verspreidt. “Het idee dat de onterving bij Marieke van Beek vandaan zou komen is een AANTOONBARE leugen maar dat ben ik inmiddels gewend van mevrouw Van Galen.’”

‘Het is bullsh*t’

Het is allemaal onzin van ‘amateuradvocaat’ Royce, reageert hazoloog Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal: “Dit klopt niet. Volgens een testamentspion speelde dit helemaal niet in 2017, maar in 2015. Nog voor de zelfmoordpogingen en dus voor er gevolmachtigden waren, dus dat dit op touw is gezet door Marieke is bullshit.”

Kamp-Rachel probeert de boel weer te manipuleren, aldus Yvonne. “En het was ook niet ‘kort’, Royce. André is wel 1,5 jaar onterfd geweest. Rachel kletst weer uit haar bruine nekje.”

Allebei onterfd?

Hoe zit het nu eigenlijk met Rachels erfenis? “Is Dré nu nog steeds onterfd? Dat weten Rox en Dré zelf niet. Ze gaan ervan uit dat ze nu inderdaad allebei onterfd zijn.”

Een oplettende spion van Yvonne merkt op: “Maar als Rox straks de wettelijke erfgenaam blijkt van de oude Dré, dan valt er ook niet veel meer te erven van Raggel. Alleen de friteuse en de zonnebank.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen