Catherine Keyl ook slachtoffer van Mart Smeets: ‘Hoffelijk? Nee!’

Catherine Keyl is naar eigen zeggen net als Aïcha Marghadi slachtoffer geworden van het hautaine gedrag van Mart Smeets. “Zo’n man durft te zeggen dat hij ’hoffelijk’ is tegen vrouwen?!”

Catherine Keyl en Mart Smeets © SBS, RTL

Aïcha Marghadi stelt dat Mart Smeets zich schofterig heeft gedragen op de werkvloer van NOS Sport. Ze heeft een anekdote verteld over dat ze zich ten overstaan van de gehele redactie aan hem voor wilde stellen, maar dat hij haar met een uitgestoken hand liet staan. “Wat moeten we hiermee?”, zou hij vervolgens gezegd hebben.

Catherine staat op

Het opvallende is dat Mart dit niet keihard ontkent, maar steeds roept dat hij het zich allemaal niet meer kan herinneren. Sterker nog: hij beweert zelfs helemaal niet te weten wie Aïcha is en dat hij altijd ‘hoffelijk’ is tegen vrouwen. Zijn hautaine uitspraken hierover tijdens een tv-interview met Coen Verbraak zijn hem op flink wat kritiek komen te staan.

Catherine Keyl stelt nu in haar Telegraaf-column dat ook zij slachtoffer is geworden van het belachelijke gedrag van Mart. “Ik heb hier al eerder verteld dat ik na de 5 Uurshow en Catherine een programma voor de Tros maakte, waarbij ik door verbouwingen, om naar de studio te komen, over de redactie van Studio Sport moest lopen.”

‘Mart hoffelijk? Nee!’

Het was Mart die dat voor Catherine heel onprettig maakte. “De eerste avond zei ik: ’Goedenavond allemaal’, waarna Smeets niet naar mij keek, maar aan zijn redacteur vroeg: ’Wat stelt dit voor?’ Dezelfde soort bejegening als Aicha Marghadi kreeg.”

Catherine twijfelde dan ook geen moment aan het verhaal van Aïcha. “En zo’n man durft te zeggen dat hij altijd ’hoffelijk’ is tegen vrouwen?!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Catherine Keyl heeft ook weer iets meegemaakt. Heeft u het idee dat ze dat ergens ook wel prettig vindt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen