Marc-Marie vals over duet Glennis en Gordon: ‘Soort zoekt soort’

Marc-Marie Huijbregts reageert behoorlijk vals op het duet dat Gordon heeft opgenomen met Glennis Grace. “Het is heerlijk dat dat allemaal elkaar zo opzoekt”, sneert de cabaretier.

Marc-Marie Huijbregts, Glennis Grace en Gordon © RTL, SBS

Als je Gordon zijnde een muzikale comeback maakt, dan zou je denken dat je er zeker van wil zijn dat je jezelf omringt met mensen die wél een goed imago hebben. Het was dan ook een behoorlijke verrassing dat vorige week opeens Glennis Grace naast hem opdook bij zijn albumpresentatie. Ze hebben samen een liedje gezongen.

‘Zoekt elkaar op’

Het is weer heel veelzeggend, sneert Marc-Marie Huijbregts in zijn podcast met Isa Hoes. Het gaat in deze aflevering over Patty Brard en dat zij door haar goede vriend Viktor Brand een ‘lieve straatkat’ is genoemd. Een vreemde typering, vindt hij dat. “Dat vind ik nou weer niet. Ik vind haar niet een straatkat.”

Marc-Marie denkt dan eerder aan iemand anders. “Ik heb niet het idee dat zij bijvoorbeeld zo heel erg vechtersachtig is. Wat Anouk een beetje heeft of Glennis, ja. Zij wel. Glennis heeft nou ook heerlijk een duet met Gordon, hè? Het is heerlijk dat dat allemaal elkaar zo opzoekt”, zegt hij smalend.

Oftewel: soort zoekt soort, wil hij zeggen.

Niet eerste keer

Het is lang niet de eerste keer dat Marc-Marie zich op een negatieve manier uitlaat over Gordon. Sterker nog: dat gebeurt aan de lopende band. Zo moest de cabaretier onlangs létterlijk kokhalzen van Goor. “Je had natuurlijk dit jaar… [Begint te kokhalzen]. Ik kan het bijna… Even wachten. Ik word er altijd een beetje misselijk van… Gordon.”

Andersom heeft Gordon in het verleden eveneens regelmatig gehakt gemaakt van Marc-Marie. Zo zei hij voorbeeld: “In De Wereld Draait Door is hij succesvol omdat hij daar zijn steentje bijdraagt – solistisch gaat het hem een stuk moeilijker af. Te weinig persoonlijkheid.”

Liedje met Glennis

Nu heeft Gordon dus een liedje opgenomen met Glennis. Zij is pr-technisch niet erg slim, sneert Evert Santegoeds in zijn podcast. “Ik vind het wel frappant dat ze samen met Gordon een duet zingt en dan op dezelfde dag haar single uitbrengt. Dat sneeuwt dan een beetje onder, maar goed, dat is een keuze.”

Glennis is in elk geval trots op haar duet met Goor: “Gordon is er altijd voor me geweest. Hij is een soort vaderlijk figuur voor me.”

Fragment

Glennis en Goor:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen