Marc-Marie Huijbregts kokhalst in oudejaarsspecial: ‘Gordon? Ugh!’

Marc-Marie Huijbregts deelt vlak voor de jaarwisseling nog even een flinke sneer uit aan Gordon. De cabaretier begint spontaan te kokhalzen als zijn naam valt. “Ik word misselijk.”

Gordon en Marc-Marie Huijbregts © Instagram, RTL

Het was een turbulent jaar voor Gordon. Een héél turbulent jaar. Wát een gedoe was dat allemaal met zijn ex-vriendje Gavin Rozario. Om die reden is hij ook in de top negen van Beau Monde’s meest juicy showbizzmomenten van het afgelopen jaar beland. En juist dat tijdschrift wordt besproken in de nieuwste podcast van Marc-Marie Huijbregts.

Beetje misselijk

Als Marc-Marie de bladzijde omslaat en een grote foto van Gordon ziet staan, begint zijn toneelspel: “En je had natuurlijk dit jaar… [Begint te kokhalzen]. Ik kan het bijna… Even wachten. Ik word er altijd een beetje misselijk van… Gordon. Die natuurlijk allemaal gedoe had. Hahaha.”

Isa Hoes begint te lachen: “Ik wist gewoon niet wat er ging komen, ik dacht: watte?!”

Het is wederom een gemene sneer van Marc-Marie aan het adres van Goor. Het is niet de eerste keer dat de cabaretier in de media begint te kokhalzen als de naam van zijn collega-BN’er valt. Dat gebeurde in de lente ook al.

Angela valt aan

Heeft Gordon met deze sneer van Marc-Marie alles gehad? Nee, ook Angela de Jong gaat los. En óók in een eindejaarsspecial, zij die van RTL Boulevard. “Zou het iemand in Nederland heel erg verbaasd hebben dat die verloving niet heel erg lang stand hield? Tenminste, mij niet. Ik bedoel: het is the story of his life en dat is treurig genoeg.”

Ze vervolgt: “Ik had het hem van harte gegund dat hij iemand vond waar hij de rest van zijn leven heel erg gelukkig mee was. Het liefst ver weg, dan waren wij ook van hem verlost, maar ja… Zoals alles altijd bij Gordon: het ontspoorde natuurlijk volledig.”

‘Het is Gordon’

Volgens Angela is Gordon echt een beetje passé. “Het is Gordon, maar ik denk dat de problemen in zijn privéleven en alles wat hij heeft gedaan, heeft uitgehaald en wat er bekend is over hem, dat dat zijn televisiecarrière ook wel een beetje kapot heeft gemaakt.”

Zonder Gerard Joling is die Goor eigenlijk helemaal niet leuk, concludeert Angela. “In zijn eentje is hij toch minder interessant.”

Fragment

Marc-Marie kotst op Gordon (vanaf 34:09):

Mediacourant wenst u een spetterend 2024! 🎇

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen