Berget Lewis getroffen door deuk in voorhoofd: ’Hulp van kliniek’

Berget Lewis is getroffen door een deuk in haar voorhoofd, vermoedelijk al bij haar geboorte. De zangeres voelt zich er heel vervelend over, omdat ze voor haar werk in de spotlights staat.

Berget Lewis © SBS

Veel BN’ers zijn ongelooflijk ijdele mensen, omdat ze continu worden beoordeeld op hun uiterlijk. Als ze niet op televisie zijn, dan liggen ze steevast ergens op een behandeltafel. En ook Berget Lewis heeft zich flink onder handen laten nemen. Zij heeft namelijk van nature een deuk in haar voorhoofd en daar is ze absoluut niet over te spreken.

Deuk in hoofd

Berget zweert dat die deuk het enige is waar ze zich aan heeft laten behandelen. “In mijn voorhoofd zit een deukje waar ik een filler in laat spuiten bij een kliniek in Amsterdam. That’s it – ik ben niet zo van de ingrepen”, zegt ze in de LINDA.

Die deuk verklaart mogelijk waarom Berget het liefst altijd een pony draagt en waarom ze zulke extreme filters gebruikt op Instagram. Dat moet vast een soort glow-filter voorstellen, maar het lijkt meer op melkglas. Als het maar verhullend is. Hoe dan ook: door die filler voelt Berget zich gelukkig weer iets zekerder.

Onzekerheden

Heeft Berget nu nog andere onzekerheden? Waar is ze minder blij mee? “Met niks. Ik heb een hele journey afgelegd om van alles te houden dat Berget is. Daardoor heb ik mezelf inmiddels volledig omarmd, inclusief mijn perfecte imperfecties.”

Ze vervolgt: “Die inspiratie kwam van onder anderen Tina Turner: haar mooie lach, lange benen en ‘big hair, I don’t care’-attitude. Gewoon doorgaan, ook als je tegenslag hebt.”

Afkraken

Waar is Berget het gelukkigst mee? “Mijn benen, mijn ogen en mijn borsten.”

Tot slot heeft ze nog een boodschap aan andere vrouwen. “Wij vrouwen zijn zo streng voor elkaar: ‘O die is dun, o zie je wat zij heeft laten doen, ah dat is botox in haar voorhoofd.’ Waarom kraken wij elkaar toch zo graag af?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Berget Lewis laat zich behandelen aan het deukje in haar voorhoofd. Onnodig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen